![]() |
Gelecekten Ziyaretmi Ediliyoruz... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelecekten Ziyaretmi Ediliyoruz...Yanlis duymadiniz,biz gecmiste yasiyor olabiliriz ve gelecekten ziyaret ediliyor olabiliriz ![]() ![]() şöyleki,Geçmişe giden biri geçmişte ben doğmadan önce babamı öldürürse, ben hiç var olmamış olacağım ![]() ![]() ![]() Bilim çevreleri zaman yolculuğunun kuantum fiziği esasları dâhilinde teorik olarak mümkün olduğunu savunuyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() Benim geçmişe gidebilme ve önceki yaşantılarımı değiştirebilme şansım olsa, değiştirilecek o kadar çok şey var ki, hiç bulaşmamak en iyisi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neyse artik konudan dagilmayalim,aslinda biz gecmiste yasiyoruz ve gelecekten cesitli zamanlara ve bu zamana ziyaretler yapilmakta kanimca ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kac örnek verecek olursak: ![]() Tüm zamanların en ünlü gemisi Titanik, herkes tarafından bir deniz faciası nedeniyle tanınır oysa dev yolcu gemisinin ardında inanılmaz bir gizem saklı ![]() Titanik’in akıl almaz öyküsünü sunarken uyarıyoruz ![]() Titanik’i batıran gerçekten bir buz dağı mıydı? Hiç kimse onun dünyanın en büyük kehanetlerinden birisini yaptığını bilmiyordu ![]() ![]() Robertson´du, deniz öyküsü yazmayı planladı ![]() ![]() Hayali "Titan Kazası" Hayalinde dev bir yolcu gemisi vardı, asla batmayan bir gemi ![]() teması ![]() karşılaşacaklar ve bir deniz kazası batmaz denen gemiyi okyanusun dibine yollanacaktı ![]() ![]() Aradan 14 yıl geçti ve başka bir zamanda, başka bir gemi, asla batmaz denen dünyanın en lüks ve en büyük yolcu gemisi Titanik, İngiltere’nin Southampton limanından yeni dünyaya doğru denize açıldı ![]() sisler arasından birden ortaya çıkan bir buzdağı batmaz denen Titanik’in katili olacaktı ![]() aynen gerçekleşti ![]() yıl önce yazdığı romanında daha neleri bilmişti; Robertson´un romanındaki Titan adlı gemi Southampton limanından yola çıkıyordu ve 14 yıl sonra Titanik de aynı limandan yola çıktı ![]() Romandaki gemi ile, Titanik arasında sadece 4 metre fark vardı ![]() 248 metre, Titanik 252 metreydi ![]() İki geminin ağırlıkları da çok yakındı ![]() 70 ![]() ton ağırlığında yazmıştı; Gerçek Titanik ise 66 ![]() ![]() Her iki geminin de üç pervanesi vardı ve her ikisi de 3000’er yolcu taşıyorlardı ![]() Avrupa´ nın sayılı zenginleri ve ünlü aileleri binmişlerdi ![]() Daha da ötesi var; Robertson´un romanındaki dev Titan, New Foundland yakınında; Kuzey Atlantik´ de bir buzdağına çarparak battı ve işte inanılmaz ama gerçek; Talihsiz Titanik de 14 yıl sonra aynı koordinatta, aynen romandaki benzeri gibi bir buzdağına çarparak okyanusa gömüldü ![]() Ve her iki gemide de; yeterince cankurtan filikası yoktu; Robertson romanındaki gemide 24 filika bulunduğunu yazıyordu; Titanik´de ise 22 filika vardı ve bu yüzden can kaybı büyük oldu ![]() Sonra ![]() ![]() ![]() ![]() Aynen 14 yıl önceki romanda yazıldığı gibi ![]() ![]() ![]() Titan´da ise 1500 kişi ölüyordu ![]() Titanik´e 2224 kişi binmişti ![]() Aynı asla batmaz denen gemi, Aynı yerden aynı yere yolculuk, Aynı tarihte, aynı yerde kaza, Aynı buzdağı ve aynı tür batış, Aynı yolcu ve ölü sayısı, Hatta iki gemi de batarken orkestranın ilahi çalmasına kadar ![]() ![]() ![]() Bir kez daha okuyun ve düşünün ![]() ![]() ![]() Bir diger örnek ise,"Amerika'da 44 yasindaki Andrew Carlssin adindaki bir adam, 800$ ile girdigi Wall Street'ten 2 haftada 350 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yetkililer de bu kisinin yasal olmayan yollardan sirketler hakkinda bilgi edindigini one surerek tutuklamislar ![]() Adam 2256 yilindan geldigini ve bizim zamanimizda borsada zengin olmanin dayanilmaz cekiciligine kapildigini soylemis ![]() ![]() Bu adamin Aralik 2002 tarihinden oncesine ait yasadigina dair bir kanit bulunmuyor olmasi olaylari daha da ilginclestiriyor ![]() Halami ikna olmadiniz,o zaman sizi zaman yolcusu Ardon Krep ile tanistirayim ![]() Kendisi arada bi forum sitesine takilmis en son zamaninin doldugunu söylemis,bu gece son gecem ve sizlere son kez yaziyorum demis ve gitmis bi dahada haber alinamamis ![]() Ardon Krep – Bir Zamanyolcusu! Yabanci bir forumda baslik acan Ardon Krep isimli üyenin yazismalarinin kendi tarafimdan cevirisidir ![]() Ardon Krep – Bir Zamanyolcusu! ![]() ![]() ![]() 13 ![]() ![]() “…ben 1998 de dogdum, simdi 46 yasindayim 2044 yilindan geliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gercekten bilmek istiyor musunuz gelecekte neler olacak? Gelecege güveninizi kaybeder misiniz anlatirsam? Olacaklari engellemeye cabalar miydiniz? Su baskinindan bahsetsem ne yapabilirsinizki ? Durdurabilir misinizki? Eylülde düsecek olan ucagi yüzlerce ölen yolculari anlatsam? Sonbahar da Rusyada olacak faciyayi önleyebilir misiniz? Cok yakinda Asyaya gelen firtinayi durdurabilecek misiniz? Bin Laden gecen sene öldü ![]() ![]() 14 ![]() ![]() Yolculuk sirasindaki fiziki yük pek agir degil, psikolojik yük cok agir ![]() ![]() ![]() ![]() Bugünden bir kisi sizinle gelecege gidebilirmi? (baska bir üye soruyor) Bu olasilik var yalniz o kisi bunu psikolojik olarak kaldirabilirmi?! Merhaba ben Lisamarie, Ardon bir insanin ölümü engellenebilinirmi? Ardon:“Bir insanin ölümünü bir zamancizgisi icin önleyebilirsin, kendi zamancizgin icin önleyemessin ![]() ![]() 18 ![]() ![]() Bu arada kendi zamancizgime gittim simdi buradayim-görünen o ki kendi zamancizgime geri dönemiyorum ![]() ![]() ![]() 19 ![]() ![]() Michael Jackonu gördüm simdi yasiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zhongou halkini (sizin zamandaki Çin´i) kücümsemeyin ![]() ![]() Ardon bugünlerde yasanan ve dikkatimi ceken bir baska olay ise,100 yil Mona lisa nin bir baska eserinin bulunmasi, hemde fransada bir kütüphanede sizcede garip degilmi,biraz düsüne arkadaslar ne demek istedigimi anliyacaklardir Benden böyle arkadaslar takdir sizin artik ![]() ![]() ![]() EMEĞE SAYGI LÜTFEN +REP |
![]() |
![]() |
![]() |
Gelecekten Ziyaretmi Ediliyoruz... |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gelecekten Ziyaretmi Ediliyoruz...gerçekten çok garip emeğine sağlık bunu bende düşünmüyor değilim bende 96 doğumluyum böyle bişey varsa ölmezsem görürüm bende 48 yaşımda |
![]() |
![]() |
|