Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
annelik, duygusu, köpeğin, şaşırttı

Köpeğin Annelik Duygusu Herkesi Şaşırttı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Köpeğin Annelik Duygusu Herkesi Şaşırttı!

Yavruları satılan köpek adeta hayata küstü

KONYA'da 2 yavrusu ve kendisi farklı kişilere satılan 25 yaşındaki terrier cinsi köpek, yavrularını bulmak için satıldığı akvaryumcuya geri döndü
Fakat yavrularının olmadığını görünce işyerinin önündeki kanepenin üzerinden hiç ayrılmayan anne köpek, adeta hayata küstü
Köpeğin yaklaşık 1,5 ay önce 2 yavru dünyaya getirdiğini belirten akvaryum sahibi 20 yaşındaki İsmail Arıcı, şunları söyledi: "Terirer cinsi köpek doğumdan kısa bir süre sonra yavruları ile bize getirildi
Anne ve yavru köpeklere biraz baktık Yavru köpekler anne sütünden kesildikten sonra yavru köpekleri bir hayvan sevene, anne köpeğide bir başka kişiye sattık" Anne köpeğin yaklaşık 2 hafta sonra geri geldiğini belirten İsmail Arıcı, "Anne köpeği 35 TL'ye satmıştım
Sattığım kişinin bulunduğu yer, işyerime yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta fakat bir gün sabah işyerime geldiğinde anne köpeği kapının önünde gördüm
Hemen sattığım kişiyi aradım, bana köpeğin kaybolduğunu söyledi İşyerinin kapısını açtığımda ise anne köpek içeride yavrularını aradı Göremeyincede dışardaki kanepenin üzerine uzandı Adeta küsercesine orada duruyor Yaklaşık bir haftadır da sürekli orada
Arada bir kayboluyor, sonra yeniden gelip kanepenin üzerinde duruyor Köpek maması ve su veriyoruz Onları bile yiyip, içmiyor Veterinere danıştığımda köpeğin, yavrularından ayrıldığı için böyle bir davranış sergilemiş olabileceğini, ifade etti"diye konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com