![]() |
Kadın Erkek Kadın |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kadın Erkek KadınAcıyla kıvranıyordu adam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kadının yüzünden düşünceleri okunmuyordu hiç ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Neden yaptım?'diye düşündü kadın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Ama o benim kocamdı!' diye düşündü kadın ![]() ‘Evet, artık seninle ilgilenmeyen kocan!' dedi hemen içindeki kadın ![]() ‘Hem kötü müydü? Bak Levent ne güzel öpüşüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Sus! Sus artık! Duymak istemiyorum seni ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Levent var ![]() ![]() ‘Levent'in canı cehenneme ![]() ![]() ![]() ‘Ama o seni sevmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Doğru ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Gördün mü bak! Hak etmiş o Boşver, üzülme ![]() ‘Ama ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Daha iki gün önce bana beni sevdiğini söyledi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kapı açıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Bana Levent'ten hiç hoşlanmadığını söylemiştin ![]() ![]() ‘Hoşlanmıyorum ![]() ‘Ama sen onunla öpüşüyordun ![]() ![]() ‘Üzgünüm ![]() ‘Ben de ![]() ‘Ben ![]() ![]() ![]() ![]() ‘Ben de ![]() ![]() ‘Senin hayatın artık ben değilim ![]() ![]() ![]() ‘Kendimi kaybettim ben ![]() ‘Ben de ![]() ![]() ![]() ‘Özür dilerim ![]() ‘Beni affet ![]() ![]() ![]() ‘Beni affet!' |
![]() |
![]() |
|