![]() |
Ameliyathanede Kavga Ettiler! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ameliyathanede Kavga Ettiler!![]() Kalbinde delik hastaya operasyon yapılacağı ameliyathanede kavga çıktı ![]() ![]() ![]() Türkiye'nin en önemli sağlık merkezlerinden Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi'nin ameliyathanesinde doktorlar kavga etti ![]() Olay şöyle gelişti: Yaklaşık iki hafta önce 'kalbinde delik' teşhisi konulan bir hastaya anjiyo ünitesinde şemsiye yöntemiyle bir operasyon planlandı ![]() Operasyonu Doç ![]() ![]() ![]() ![]() ASİSTANIN BOĞAZINI SIKTI Hazırlıkların ardından operasyonun yapılacağı anjiyo ünitesine alınan hastayı uyutması için anestezi doktor asistanı Ali Haspolat çağrıldı ![]() Ancak Haspolat, hastanın yarım saat önce iki-üç bardak su içtiğini öğrenince bir süre beklenmesi gerektiğini söyledi ![]() Bu sırada operasyon için odaya giren Türkmen, hastanın neden uyutulmadığını sordu ![]() ![]() Bunun üzerine Türkmen hastayı uyutmayan asistanı odadan kovdu ![]() ![]() Gürültü üzerine görevliler kapıyı açınca Türkmen, 'Bana nasıl saldırırsın' diyerek Haspolat'ın üzerinden kalktı ![]() Vücudunun çeşitli yerlerinde izler oluşan Haspolat, Kartal Eğitim Araştırma Hastanesine giderek 5 gün iş görmezlik raporu, 7 gün de psikolojisi bozulduğu için rapor aldı Akşam'ın haberine göre, Haspolat'ın şikayeti üzerine Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı ile İstanbul Tabip Odası soruşturma başlattı ![]() Haspolat, yaşananları doğrularken Türkmen’'n, asistan doktorun kendisine saldırdığını öne sürdüğü öğrenildi ![]() Başhekim asistanı, 'Hastaneyle ilgili bir şeyi sizlinle konuşacak değiliz neden sürekli arıyorsunuz' dedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|