Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
genç, gün, kadın, kısa, sürede, yaşlandı, yaşındaki, yıl

23 Yaşındaki Genç Kadın, Bir Kaç Gün Gibi Kısa Bir Sürede 50 Yıl Yaşlandı...

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

23 Yaşındaki Genç Kadın, Bir Kaç Gün Gibi Kısa Bir Sürede 50 Yıl Yaşlandı...

Doktoları şaşırtan olayda 23 yaşındaki genç kadın, bir kaç gün gibi kısa bir sürede 50 yıl yaşlandı

Genç kadının bu iki fotoğrafı arasındaki süre sadece üç yıl Şu anda 26 yaşında olan Vietnamlı Nguyen Thi Phuong, üç yıl önce cildinin sarkmasıyla bir anda yaşlı bir kadın gibi görünmeye başladı
Çok yoksul olduğu için doktora gidemediğini söyleyen genç kadının kocası da karısının bir anda yüzünü yitirdiğini, ancak ona olan aşkının sönmediğini söylüyor
Kadının durumunun ortaya çıkması ile doktorlar ücretsiz olarak kendisini muayene edebileceklerini açıklayıp, ona umut verdiler
2006'da evlenirken çekilen fotoğraflarını gazetecilere gösteren Nguyen, "Beş yıl önce kesinlikle böyle çirken değil, aksine çok güzeldim" diyor
Durumunun deniz ürünlerine olan alerjisinden kaynaklandığını düşünen Nguyen, 2008'de vücudunun çok kötü bir reaksiyon gösterdiğini, tüm vücudunun kaşındığını ancak kocasının parası olmadığı için hastaneye gitmek yerine yerel bir eczaneden kimi ilaçlar aldığını söylüyor ve ekliyor:
"İlaçları kullandıktan bir ay sonra kaşıntım azaldı, ancak cildimde oyuklar kaldı Ben de geleneksel tedavi yöntemlerine yöneldim, tüm oyuklar ve kaşıntı gitti ama cildim sarkmaya başladı"
Bunun üzerine başka bir ilaç kullansa da, genç kadının cildi eski haline dönemedi
Doktorlar bu durumun, genç kadının kullandığı geleneksel ilaçların uzun süreli kullanımından doğan bir yan etki olabileceğini düşünüyorlar
Şimdi genç kadın doktorların kendisine söz verdiği gibi cildinin yüzde 70 kadarının düzeleceği günü bekliyor

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com