Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
çekti, çocuğu, çıkardı, hortumun, içinden

Hortumun İçinden Çocuğu Çekti Çıkardı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Hortumun İçinden Çocuğu Çekti Çıkardı!

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde 39 yaşındaki Mahmut Yıldız, denizde oluşup karada ilerleyen hortumun içine aldığı oğlu 9 yaşındaki Ahmet Yıldız'ı son anda kurtardı Olayı anlatan Yıldız, "Hortum oğlumu içine alarak dönmeye devam etti Ahmet'i kolundan yakalayarak çekip çıkardım" dedi
Haberin Videosu'Gazipaşa'da Hortum Felaketi' Videoyu İzlemek İçin Tıklayınız Antalya ve ilçelerinde geçen çarşamba gününden bu yana etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor Gazipaşa İlçesi Koro Mahallesi'nde yağmurun ardından saat 1630 sıralarında, kıyıdan yaklaşık 50 metre açıkta hortum oluştu Denizde oluşan hortum, karada ilerleyerek salatalık seralarını yıktı

Cam seraların camlarını kıran ve çatılarını uçuran hortum, bazı seraları ise yerle bir etti Hortumun yıktığı seranın enkazı altında kalan Nezahat Köse, kolları ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı Çevredekiler tarafından yıkıntıların altından çıkartılan Köse, Gazipaşa Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı

KÜÇÜK AHMET'İ İÇİNE ALIP SÜRÜKLEDİ

Korkuya neden olan hortum, 9 yaşındaki Ahmet Yıldız'ı ise içine alarak bir süre sürükledi Hortumun arkasından koşan baba Mahmut Yıldız, oğlunu kolundan tutarak kurtardı Hortumun oğlunu süreklediğini gördüğünü anlatan Mahmut Yıldız, "Bir anda hortum evimize doğru geldi Oğlumu içine alarak dönmeye devam etti Ahmet'i kolundan yakalayarak çekip çıkardım" dedi

Hortuma kapılan Ahmet Yıldız ise "Hortum içinde dönmeye başladım Ayaklarım yerden kesildi ve havalandım Babam beni çekip çıkardı" dedi Serada çalışırken hortuma yakalanan Nuran Çelik de "Bu kadar büyük bir hortumu ilk defa gördüm Canımızı zor kurtardık" diye konuştu

Koro Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Hasan Aslan, Mahalle Muhtarı Sami Demir'den bilgi aldı Vatandaşlara geçmiş oldun dileğinde bulunan Kaymakam Pamuk, "Büyük bir felaket atlattık Tek tesellimiz can kaybının olmaması" diye konuştu Bölgede, hasar tespit çalışmaları başlatıldı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com