Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
72lik, çıkardı, dede, taş, torununa

72'Lik Dede Torununa Taş Çıkardı!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

72'Lik Dede Torununa Taş Çıkardı!

Antalya'nın Kaş ilçesinde yaşayan 72 yaşındaki Mehmet Ali Atılgan girdiği ehliyet imtihanında gençlere taş çıkardı
Kaş’ta yaşayan 72 yaşındaki Mehmet Ali Atılgan torunu Ramazan Çetiner (20)’le birlikte Kaş sürücü kursu tarafından verilen ehliyet kursunda sınavları geçerek ehliyet sahibi oldular Kaş Sürücü Kursunun verdiği kursa müracaat eden Kaş’ın sevimli Mehmet dedesi imtihanlara ilk girişinde trafik’ten, motor’dan ve ilk yardımdan iyi derece alarak yazılıları geçti Mehmet Ali Atılgan ve torunu Ramazan daha sonra girdikleri direksiyon imtihanından da geçerek sürücü belgelerini almaya hak kazandılar Atılgan dede, “72 yaşında olmama rağmen ehliyet sınavından tek seferde iyi dereceyle geçerek ehliyet almaya hak kazandım Kaç yaşında olursak olalım aşılmayan engel yoktur Başarmanın sırrı inanmaktan geçiyor Ben kendime inandım ve başararak ehliyetimi tek seferde aldım” dedi

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com