Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dediler, hamilesin

&Quot;Hamilesin&Quot; Dediler Ama...

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

&Quot;Hamilesin&Quot; Dediler Ama...

İngiltere'de kendisini iyi hissetmediği gerekçesiyle doktora gittiğinde hamile olduğu söylenen genç kız kanser olduğunu öğrenince şoke oldu
Karnındaki şişlik, mide bulantısı ve iştahsızlık şikâyetleriyle doktora giden 16 yaşındaki Phoebe Quatre-Morgan’a 6 aylık hamile olduğu söylendi
Durumun imkansız olduğunu söyleyen genç kız ultrasona girince, karnında dev bir tümör olduğu ortaya çıktı
Yumurtalık kanseOcak ayında ‘temiz’ raporu verilen genç kızın hastalığı Nisan ayında nüksetti Bir süre rahim tedavisi gören Morgan, 6 aylık bir kemoterapi süreci daha geçirdi
Tedavilerinin ardından hastalığından tamamen kurtulan genç kıza bir daha asla çocuk sahibi olamayacağı söylendi
Olayın ardından çocuk sahibi olamayacağı için üzüldüğünü söyleyen genç kız, Başından beri hamile olmadığımı biliyordum ama annemin önünde hamile olduğumun söylenmesi gerçekten çok üzücüydü Doktora hamile olamayacağımı belirttiğimde yalan söylediğimi düşündü
Onlara bunun doğru olamayacağını anlatmaya çalıştım ama beni dinlemediler” şeklinde konuştu

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com