Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
etti, evi, tecavüz, yengesine, şaşırdı

Evi Şaşırdı,Yengesine Tecavüz Etti!

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Evi Şaşırdı,Yengesine Tecavüz Etti!

Edirne'de yaşanan tecavüz olayı duyanları hayrete düşürdü

Edirne’nin küçük bir ilçesinde 6 ay önce yaşanan olay iddiaya göre şöyle gelişti: Bir düğüne giden ED, aşırı alkol aldı Gece yarısından sonra ise evine döndü Ancak, alkolün etkisiyle evinin kapısını karıştırdı ve bitişikte bulunan amcasına ait daireye girdi Ardından da yatak odasına geçip, yengesi ND’nin yanına yattı
Yatmadan önce uyku hapı aldığı öğrenilen ND ise sabah uyandığında yanında eşinin yeğeni ED’yi gördü Üzerinde şalvarı ile iç çamaşırının olmadığını da gören ND “Namusum elden gitti, sen ne yaptın?” diyerek feryat etti
'BANA İFTİRA ATIYOR

' Bir okulda temizlik görevlisi olarak çalışan ND, zorla cinsel saldırıya uğradığını iddia ederek şikâyetçi oldu Yengenin şikâyeti üzerine tutuklanan 2 çocuk babası ED ise ifadesinde “Biri amcam, diğeri yengemdir Aile içinde böyle terbiyesizlik yapacak biri değilim Akraba olduğumuz için birbirimize gider, geliriz Olay günü yengemle amcam yatıyordu İçeri girip, çocuklarının nerede olduğunu sordum Rahatsız etmeden çıkıp, gittim Yengeme tecavüz etmedim Daha sonra, çalıştığı okula giderek yengeme neden iftira attığını sordum Suçlamayı kabul etmiyorum” dedi Ancak savcılık, ED hakkında dava açtı
'SOKAĞA ÇIKAMIYORUM'
Habertürk’e konuşan ND ise olayın ardından temizlik görevlisi olarak çalıştığı okuldan atıldığını öne sürerek şunları söyledi: “Uyku problemim olduğu için uyku hapı almıştım ED’nin yanıma yattığından haberim yoktu Rüyamda cinsel ilişkiye girdiğimi gördüm Rüya zannettim Gözlerimi açtığımda yanımda yatanın eşimin yeğeni olduğunu gördüm ve çıplak olduğumuzu fark ettim ‘Ne oldu, sen ne yaptın?’ diye sorduğumda ‘Galiba bir şeyler oldu yenge’ cevabını verdi Şimdi utançtan sokağa çıkamıyorum

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com