Sadece Çok Merak Etmiştim.. (Gerçek Olay ) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sadece Çok Merak Etmiştim.. (Gerçek Olay )Bundan 1,5 yıl önce cin'lerle aşırı ilgilenmeye başladım Onların müslümanlarıyla tanışmak istiyodum Ve yöntemlerini öğrendim karanlık bi odada dua okuma, yanındaymış gibi hissetme vb fakat ne gelen ne giden vardı Bi kaç kere denedim fakat hüsran, amacıma ulaşamamıştım Bi süre sonra arkadaşım bi olay anlatıyor, işte gece garip garip sesler duyduğundan bahsediyor Onları görme hevesimin kırılmasının verdiği bi sinirle o an küfür ettim cin'lere ![]() o günün gecesi 12 gibi uyudum Kulağımda kulak zarına patlatacak şiddette çığlık, derin bi titreme (bazen üşüdüğünüzde istem dışı titremenin aralıksızı) , o an şok içerisindeydim Gözlerimi açtığımda kel bi kafa bana bakıyor vucudu bulanık sanki bulut varmış gibi![]() Ben yardım isteyecem fakat kekelemeye başlamıştım yavaş yavaş ranzanın en alt katından ağzımdan çıkan a-a-an-annn-anne sözleriyle sürüne sürüne kaçmaya çalışıyom en ilgincide benim o halimi gördüğünde gülmeye başlaması ve dişlerinin çürük olması ![]() bu ayrıntıları görebilecek kadar yakındı bana ve zevkle korkuşumu izledi ![]() odadan fırladım ve salona şavaştan kaçarmışcasına girdim babam beni görür görmez olum bembeyazsın ne oldu? diye karşıladı sonrasıda o gece uyuyamadım uyutmadılar ![]() tövbe ettim Allah'ıma sığındım sonra hiç uğraşmadım onlarda benimle uğraşmadılar ![]() onları görme isteğim ders verircesine son buldu ![]()
|
|
|
|