![]() |
Sadece Çok Merak Etmiştim.. (Gerçek Olay ) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sadece Çok Merak Etmiştim.. (Gerçek Olay )Bundan 1,5 yıl önce cin'lerle aşırı ilgilenmeye başladım ![]() müslümanlarıyla tanışmak istiyodum ![]() dua okuma, yanındaymış gibi hissetme vb ![]() ![]() kere denedim fakat hüsran, amacıma ulaşamamıştım ![]() olay anlatıyor, işte gece garip garip sesler duyduğundan bahsediyor ![]() görme hevesimin kırılmasının verdiği bi sinirle o an küfür ettim cin'lere ![]() o günün gecesi 12 gibi uyudum ![]() patlatacak şiddette çığlık, derin bi titreme (bazen üşüdüğünüzde istem dışı titremenin aralıksızı) , o an şok içerisindeydim ![]() kafa bana bakıyor ![]() ![]() ![]() fakat kekelemeye başlamıştım yavaş yavaş ranzanın en alt katından ağzımdan çıkan a-a-an-annn-anne sözleriyle sürüne sürüne kaçmaya çalışıyom en ilgincide benim o halimi gördüğünde gülmeye başlaması ve dişlerinin çürük olması ![]() ![]() görebilecek kadar yakındı bana ve zevkle korkuşumu izledi ![]() ![]() salona şavaştan kaçarmışcasına girdim ![]() ne oldu? diye karşıladı ![]() sonrasıda o gece uyuyamadım uyutmadılar ![]() ![]() ettim Allah'ıma sığındım sonra hiç uğraşmadım onlarda benimle uğraşmadılar ![]() ![]() onları görme isteğim ders verircesine son buldu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|