Dün Gece İstanbul'daki Garip Gözlemler |
07-13-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Dün Gece İstanbul'daki Garip Gözlemlerarkadaşlar dün gece yaklaşık 2310 sıraları balkondan dışarı baktığımda kuzey yönünde şimşek çakmaları gördümbu başta normal görünsede annemde gördüğünde bir saattir öyle olduğunu ve bir kaç saniyede bir orda çok şiddetli şimşek çakmaları olduğunu ancak hiç ses çıkmadığı söyledive bende saat 2'ye kadar gözlemledim2'ye kadar bir kaç saniyede bir şiddetli çakmalar oldu, yani tüm gece boyunca yaklaşık 1000'e yakın şimşek çakması oldu ancak hiç biri bir çıt dahi çıkarmadı ve dün gece izlediğim manzara muhteşem birşeydigecenin karanlığında çakmaların ışığıyla bulutların görkemini görebiliyordum ve hayatım boyunca bu bana ilk defa oldu böyle birşey kesinlikle bunun altında birşey olduğunu düşündüm hatta deprem habercisi ble olabilir dedim ve tüm gece uyuyamadımsizde dün gece yani 26 temmuz gecesi bu olaya şahit oldunuzmu olduysanız eminim bu sizin için muhteşem bir deneyim olmuştur çünkü hayatınızda ilk defa görebileceğiniz şeylerdi Kısa hatırlatma benim gözlemim ümraniye dudullu'dan gerçekleşti ve çakmalar kuzey yönünde oldu ALINTIDIR |
|