Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye > Şaşırtıcı / Ürpertici Hikayeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
angry, make

Don't Make Me Angry

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Don't Make Me Angry

Arkadaslar bu tamamen benim kendi yazim!
Amerikalilarin kullandıkları don't make me angry, don't make me kill you (beni seni oldurmege zorlama) cumlesinin nerden geldigini biliyormusunuz Bilmiyorsaniz ben size anlatayim
Bu cumleni 8-9 yaslarindaki bu cumleni 1928 yilinda arkadaslari ile kavga ederken soylemis Cocuk don't make (yapma) yani beni angry(kizgin) yapma manasinda kullanmis ve bundan sonra bu soz yayilarak - kullanilan bir cumleye donusmus
Tabii, diye bilirsiniz neden boyle demis cunki o cocuk TÜRKMÜŞ! Bazılarınız inanmaya bilir hak veriyorum ilk duyduğumda ben de inanmamışdım Ama gerçekliyine qaranti veremem

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com