![]() |
Gömmeye Üşendi,Çöpe Attı! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Gömmeye Üşendi,Çöpe Attı!![]() ![]() ![]() ![]() Diz altından kesilmiş erkek bacağın Nusret Şenkal isimli bir vatandaşa ait olduğu, Şenkal'ın hastanede ameliyatla kesilen bacağını "üşendiği" için mezarlığa gömmek yerine çöpe attığı ortaya çıktı ![]() Şenkal hakkında "kamu sağlığını tehlikeye atmak" suçlamasıyla 3 ile 6 ay arasında hapis cezası istemiyle dava açıldı ![]() Fatih’te topladığı metal atıkları satarak geçimini sağlayan Levent Topçu, Kocamustafapaşa Lisesinin önünde bulunan çöp konteynırına baktığında büyük şok yaşadı ![]() Rulo şeklinde sarılmış bir paket gören ve içerisinde metal olabileceğini düşünerek paketi açan Topçu kesik bir erkek bacağıyla karşılaştı ![]() Topçu’nun ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri geldi ![]() Bacak Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken polisin olayla ilgili soruşturması başlattı ![]() ![]() "Gömmeye üşendim, çöpe attım" Polisi alarma geçiren bacağın öyküsü şöyle:Nusret Şenkal'ın şeker hastalığ nedeniyle kangren olan bacağı İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 2 Aralık'ta yapılan ameliyatla diz altından kesildi ![]() Kesilen bacak 5 Aralık'ta "sarılı ve sterilize bir şekilde" Şenkal'a teslim edildi ![]() ![]() Ancak bacağı alan Şenkal, mezarlığa gömmek yerine Fatih Kocamustafapaşa Lisesi önününde bulunan çöp konteynırına attı ![]() ![]() ![]() ![]() İfadesi alınan Şenkal, "Mezarlığa gidip gömmeye üşendim ![]() ![]() Başlatılan soruşturma sonucunda İstanbul Cumhuriyet Savcılığı Şenkal hakkında Umumi Hıfzısıhha Kanunu'nun 282 ![]() ![]() Şenkal önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak ![]() |
![]() |
![]() |
|