![]() |
Beyaz Çikolatalı Pasta |
![]() |
![]() |
#1 |
buket
|
![]() Beyaz Çikolatalı PastaMALZEMELER 225 gr bitter çikolata 8 çorbakaşığı tuzsuz yağ 10 çorbakaşığı toz şeker 400 gr beyaz çıkolata 9 adet yumurta 1 yaprak jelatin 300 gr çiğ krema 16 Kişilik HAZIRLANIŞI Bir sos kabında bitter çikolatayı eritip, soğumaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() İyice çırptığınız beş yumurtanın akını da karışıma katıp kek kalıbına boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() İki çorbakaşığı suyun icinde jelptini eritin ![]() ![]() ![]() Soğumaya bıraktığınız keki eninine ikiye kesin ve beyaz çikolatalı karışımı iki katın arasına sürün ![]() ![]() Üst kreması için, kalan beyaz çikolata ve 150 gr kremayı bir kapta eritip, karışımı iyice soğuyan kekin üstüne ve çevresine sürün ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|