![]() |
Karşınızda Zeki Kız:)) |
![]() |
![]() |
#1 |
SuSKuN.!!!
|
Karşınızda Zeki Kız:))
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
bbk
![]() |
![]() bir insan bu kadar aptal olamaaz ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Ergenekon
|
![]() Evet proğramın formatı gereği, cevaplar şuurlu olarak o şekilde veriliyor ![]() Teşekkürler ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
mate
|
![]() Alıntı:
Alıntı:
Bu hanımlar hakkında ileri sürülebilecek 2 ihtimal var ![]() ![]() ![]() Birincisi bu hanımların gerçekten bu kadar aptal olduğu İkincisi aptal olmadıkları ve format gereği bu şekilde davrandıkları; İşte benim tereddütüm bu noktada başlıyor hangi akıllı kişi kendini ve hemcinslerinin bu kadar küçük düşürmeyi onurunu ayaklar altına almayı kabul eder ki? Kısaca format gereği verilen cevaplarda olsa benim bu sözü edilen kişilerin kültür ve zeka seviyelerinden haklı şüphelerim var ![]() Sizce? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
bukettt
|
![]() Bu bilic ve şuur konusunda tereddütüm var arkadaşlar şöyle ki; Bu hanımlar hakkında ileri sürülebilecek 2 ihtimal var ![]() ![]() ![]() Birincisi bu hanımların gerçekten bu kadar aptal olduğu İkincisi aptal olmadıkları ve format gereği bu şekilde davrandıkları; İşte benim tereddütüm bu noktada başlıyor hangi akıllı kişi kendini ve hemcinslerinin bu kadar küçük düşürmeyi onurunu ayaklar altına almayı kabul eder ki? Kısaca format gereği verilen cevaplarda olsa benim bu sözü edilen kişilerin kültür ve zeka seviyelerinden haklı şüphelerim var ![]() Sizce? kesinlikle haklısın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|