Forumdan Ayrılıyorum |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Forumdan AyrılıyorumAlıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek
O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum ![]() Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?Abazan: 3 erkek üye başına 1 bayan üyenin düştüğü bir forumda daha ne kadar durabilirimki ? Olasılık hesabı diye bir şey var kardeşim ? Kişi başına en az 2 bayan düşen forumlar da var ![]() Ee, ne duruyorum o zaman, hayret bişi ![]() ![]() Admin: Forumundan ayrılıyorum Taksidi ödeyemedik bu ay Doğal olarak siz de ayrılmış olacaksınız Canlarım benim, benim ayrılmama hiç dayanamazsınızMuhalif doğacı: Forumdan ayrılıyorum arkadaşlar ![]() Direnişlerime rağmen forumun en altındaki ağaçlar kesilerek "forum oyunları" bölümü açıldı Adminleri şiddetle kınıyorum ![]() Kın kın kın![]() ![]() Deli: Ben deliyim deli Manyağım ben O yüzden ayrılıyorum forumdan Neden demeyin, ben de bilmiyorum Deliyik dedik ya alla alla niye soruyonuz Bak şimdi de ayrılmıyorum Piskolojik manyağım ben Ne yaptığım belli değil ![]() Deli, -efendim ![]() Ehuehue, kendi kendime de konuşuyom ![]() Deliyim, yaparım ![]() ![]() Duygusal: ben bennn ………………… daha fazla konuşamayacağım bööööwwww![]() ![]() Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım ![]() Akmerkez beni bekler ![]() Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ![]() ![]() Dolmuş şoförü: Duyduğuma göre forumda 2 tane taksi şöförü olan üye varmış Onların olduğu yerde ben bir dakka durmam Onlar gidene kadar yokum ben arkadaşlar Kahrolsun taksiciler, yaşasın dolmuş şöförleri ![]() ![]() Yeni Üye: Ben çok yeniyim Eskiyene kadar foruma girmiyeceğimEzik: Kimse bana ait bir karikatür bile yapmadı Yerim böyle forumu Hadi ben gider![]() ![]() ![]() ![]() Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldim Hehehehehe Neyse ben gidiyorum desemde inanmayın Sülüğüm ben![]() ![]() Bu başlığı banlanıyım diye açtım Bu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi![]() ![]() ![]() ![]() Ciks:Ay ayol koskoca forumda no magazin,no çekiştirmece,çokça insan var bir love story bile yok,o kadardır forumdayım biriyle bile flört edemedim ![]() ![]() Ben beyni kaslı erkek değil cüdanı kaslı erkek istiyom Siz entel dantel takılın ben gidenzi ayüllllModeratör: Günlerdir deli gibi paylaştım Deli gibi uploadlar yaptım sizde çok yorum yazdınız Valla ben bu kaliteli yorumları haketmiyorum Harakiri yapıcam Hadi by ahhhhhhhhhhhhh![]() ![]() ![]() |
|
|
|
#3 |
|
Ergenekon
|
Sülük:Valla 10 defa banlandım gene geldim Hehehehehe Neyse ben gidiyorum desemde inanmayın Sülüğüm ben![]() ![]() Bu başlığı banlanıyım diye açtım Bu nikten sıkıldım çünkü hihihihihi![]() ![]() ![]() ![]() :))))))))) |
|
|
|
#4 |
|
puslu
|
Alıngan: Zaten unutuldum, gitsem de kimse farketmiyecek O yüzden yazayım dedim, ben diyorum, gidiyorum ![]() Ooo, kime diyoruz ?! Bak hiç dinliyorlar mı ?:))))) eline sağlık ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
[YaSiN]
|
Kıskanç: Hiç bi isimli konularda ismim geçmiyo İlle söylemem mi lazım kardeşim ? En kısa zamanda kendimi o tür topiklerde görmek istiyorum, fazla zamanım yok, akşam oldu, ortama akmam lazım ![]() Akmerkez beni bekler ![]() Adım en az 3 isimli topikte geçene kadar foruma uğramıyacağım ![]() ![]() heheheheeee |
|
|
|
#6 |
|
pesimistt
|
eLLerine sağLık çok tşk ederm ![]() ![]() :)
|
|