Hangi Maskara Daha İyi? |
07-12-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hangi Maskara Daha İyi?Mükemmel kirpikler için yeni nesil maskaraları test ettik Hatta kirpik besleyici ve kirpik kıvırıcı da denedik… 1 MAC Zoom Lash Özellikleri: İçindeki polimerler sayesinde kıvrık ve upuzun kirpikler yaratır içeriğinde bulunan panthenol pantethine ve E vitamini ile kirpikleri güçlendirir Kalıcılığını uzun süre korur Fiyatı: 28 TL Sonuç: Uzun zamandır kullandığım en başarılı maskara Fırçası kirpiklerimin üstünde kayar gibiydi Tek bir fırça darbesiyle kıvrık upuzun ve topaksız kirpiklere kavuştum Hem de her zaman kullandığım kirpik kıvırıcı olmadan! 2 Estee Lauder TurboLash All Effects Motion Mascara Özellikleri: Saniyede 125 defa dönen titreşimli fırçası sayesinde her bir kirpiği kavrar ve dolgun uzun hacimli kirpikler yaratır Kat kat uygulamada topaklanma yapmaz Fiyatı: 80 TL Sonuç: En beğendiğim özelliği titreşim özelliği sayesinde kesinlikle topak yapmaması Kesinlikle müthiş bir icat 3 Givenchy Phenomenon Eyes Özellikleri: Patentli küresel fırçası hareket kolaylığı ve en kısa kirpiklere bile ulaşma imkanı sağlar Formülündeki sıvı balmumu sayesinde dilediğiniz kadar uygulayabilirsiniz Kirpiklere hacim ve uzunluk verir Fiyatı: 52 TL Sonuç: Maskaranın yuvarlak fırçasını gördüğümde çok şaşırdım ama kullanımı son derece pratikti Fırçayı nasıl rahat ediyorsanız öyle tutuyorsunuz ve her kirpiğe kolayca ulaşıyorsunuz ilk defa maskarayı gözümün üstüne bulaştırmadan sürmeyi başardım ve kirpiklerim upuzun görünüyor 4 Shiseido Eyelash Curler Kirpik Kıvırıcı Özellikleri: Kirpikleri zarar vermeden ve yapıştırmadan ustalıkla kıvırır içindeki silikon lastik sayesinde kirpiklere kolayca sekil verir Fiyatı: 49 TL Sonuç:Görünüşü pek sevimli olmasa da çok marifetli Özellikle kirpikleriniz uzunsa rimel sürdüğünüzde her yere bulaşıyor O yüzden bu kıvırıcı göz makyajı yapmadan önce kullanmak için ideal Göz makyajını daha belirgin hale getiriyor 5Talika Lipocils Lash Conditioning Gel Kirpik Besleyici Jel Özellikleri: içindeki ısırgan otu soya lesitini fındık ve elma özleri ile kirpikleri uzatır ve güçlendirir Makyajsız kirpiklere -özellikle kirpik köklerine- sürülür Fiyatı: 82 TL Sonuç: Her zaman kirpiklerimin seyrekliğinden şikayetçiydim Maskara sürmeden sokağa çıkamazdım Bu hafif dokulu jel kıvamındaki besleyiciyi bir ay düzenli kullandıktan sonra kirpiklerim gözüme biraz daha gür görünmeye başladı Sanırım işe yarıyor! 6 Yves Saint Laurent Mascara False Lash Effect Özellikleri: Takma kirpik etkisi yaratan maskaranın en önemli özelliği tek bir fırça darbesiyle bile istenilen etkiyi yaratabilmesi işin sırrı kirpikleri üçlü film tabakasıyla kaplayan formülünde gizli Fiyatı: 59 TL Sonuç: Kısa ve seyrek olan kirpiklerimde hacimli ve uzun bir görünüm yarattı Özellikle kahverengi tonu gündüz kullanımı için ideal 7 Guerlain Le2 de Guerlain Mascara Özellikleri: İki yönlü maskara bütün kirpiklere ulaşmayı sağlar Büyük maskara ile uzun ve kıvrık kirpikler yaratır diğer uçtaki minik maskara ile ulaşılması zor olan kısa kirpikler rahatça boyanır içindeki likit polimerlerle kirpiklere ipeksi bir parlaklık verir Fiyatı: 86 TL Sonuç: Maskara tarihinde bir ilk! Bu maskaranın iki ayrı fırçası var; biri normal diğeri de kısa kirpikler için Bu özelliği bence çok kullanışlı Göz pınarlarına yakın olan kısacık kirpikleri rimellemek artık sorun değil Minik fırçası bu işi kolayca hallediyor Kirpiklerimin tümü dolgun ve upuzun oldu 8 Lancome Oscilation Özellikleri: Fırçasında bulunan mikro titreşim sistemi sayesinde her kirpiği homojen şekilde kavrar Akışkan ve esnek formülü ile kirpiklerin üzerinde kolayca kayarak hacimli ve uzun kirpikler yaratır Fiyatı: 94 TL Sonuç: Fırçanın kapağındaki butona bastınız mı tüm kirpiklerinizi hiç zahmete girmeden boyayıveriyorsunuz Titreşimli fırça işin incelikli kısmını sizin için hallediyor ve topaklanmayı tamamen önlüyor Sonuç: Ekstra uzun ve belirgin kirpikler |
|