![]() |
Sıkı Kalça... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sıkı Kalça...Yaz gelmeden ![]() ![]() Evet ![]() ![]() ![]() Vücudumuzdaki en güçlü kaslar aslında kalçalardakilerdir; ama çalışmayan kas atrofiye olur (söner) ![]() ![]() ![]() Bana sorarsanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalçaların bakımlı ve sıkı görünmesi ![]() ![]() ![]() ![]() Küçük ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İlk kural: Bol bol su içmek! Suyun yararları saymakla bitmiyor ![]() ![]() ![]() İkinci kural: Egzersiz! Sıkı ve biçimli kalçalara sahip olmak için bu bölgedeki kaslarınızı çalıştırmanız gerek ![]() ![]() ![]() ![]() Daha çok hareket edin! Özellikle masa başında oturarak iş yapan kadınların büyük bölümünde alınan kilolar kalça bölgesine gidiyor ve zamanla dolgun kalçalar ortaya çıkıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Ara sıra masaj yapın! Masaj kalçalar için de çok yararlı ![]() ![]() ![]() ![]() Beslenmeye dikkat! Ne kadar yağlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Profesyonel Yardım! "Bütün bunları yapamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|