![]() |
Sivilcelerden Kurtulma Yolları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sivilcelerden Kurtulma YollarıSivilcelerden Kurtulma Yolları sivilce - sivilcelerden kurtulma yöntemleri - sivilceleri nasıl kurutabiliriz Sivilce, günümüzde en çok karşılaşılan cilt hastalıklarından biridir ![]() ![]() ![]() ![]() Sivilceleri sıkmak doğru bir yöntem değildir,zira iz kalabilir, iltihaplanma yayılarak çoğaltabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sivilce Deriyi buhara tutma işlemi sona erdikten sonra sivilceyi çok dikkatli bir biçimde sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yağlı ciltler alkol içeren losyonla ya da karışımla günde bir iki defa silinmelidir ![]() ![]() Haftada 1 defa tuz ile tedavi edin ![]() ![]() ![]() Sivilce tedavisi komplike bir biçimde gerçekleştirilmelidir, haricen kullanılan ürünler olduğu gibi, bazı ürünleri de dahilen kullanmalısınız ![]() Aklınızda Bulunsun ■ Sivilceleri kesinlikle sıkmayın ![]() ![]() ■ Fondöteni mümkün olduğu kadar az kullanın ![]() ![]() ■ Günde 2 defa yüzünüzü temizleme sütü ile silin ![]() ■ Haftada 3 defa yüzünüzü ılık su ve limon suyu ile karıştırdığınız solüsyon ile temizleyin ![]() ![]() ![]() ■ Daha derinlemesine bir temizlik için çamur maskesini deneyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Sivilcelerden Kurtulma Yolları |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sivilcelerden Kurtulma Yollarısivilce problemi olan herkeze neoxin acmider ürününü tavsiye ederim içten tedavi etme özelliğine sahip oluşu beni bu ilacı kullanmaya teşvik etti yüzümde ve vücudumun bazı yerlerinde kistik sivilceler mevcuuttu ve acıyorlardı da 1ay kullanımda etkisini gördüm sabah ve akşam olmak üzere günde iki defa bol su ile kullanıyorum şimdi 2 kutuya geçicem hiç bir üründe bu etkiyi görmemiştim bence denemelisiniz |
![]() |
![]() |
|