![]() |
Sibel Can'ın Saç Bakım Formülü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sibel Can'ın Saç Bakım FormülüHavyardaki Omega-3 saçları onarıyor ![]() Şarkıcı Sibel Can yıllardır güzel ve bakımlı saçlarıyla dikkat çekiyor ![]() Hayranlarının yolda çevirip saçlarını neyle yıkadığını sorduğu sanatçı nihayet güzellik sırrını açıkladı ![]() Bugün’de yer alan habere göre; saçlarına havyar kürü yaptığını söyleyen Can, şunları söyledi… “Her ay bir kez yaparım” “Rahmetli annemin de saçları gür ve güçlüydü ![]() ![]() Banyodan çıktıktan sonra haftada bir kez, nane konsantresi ve çay yapraklarından hazırlanan kremi saçlarıma sürüyorum ![]() Saçlarımı bu kremle iyice ovalayıp, her yerine yedirdikten sonra bir süre bekleyip Hindistan cevizi yağını saçlarımın her yerine uyguluyorum ![]() Her ay bir kere de havyar kürü yapıyorum ![]() ![]() Havyardaki Omega-3 kuru ve yıpranmış saçları onarıyor ![]() Havyar saça sürülmeden önce özel işlemden geçirilerek sıvılaştırıldığı için kokusu kalmıyor ![]() Sanatçıların bakımlı olması gerektiğini söyleyen Sibel Can, “Sahnede sesimiz, yorumumuz kadar görüntümüz de dikkat çekiyor ![]() Bu nedenle her zaman dış görünüşüme önem verdim ![]() ![]() Yüksek tansiyon hastası olduğum için artık iddialı rejimler yapamıyorum ama yine de formumu korumaya çalışıyorum” dedi ![]() |
![]() |
![]() |
|