Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sarkmasını, vücudunuzun, önleyin

Vücudunuzun Sarkmasını Önleyin

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Vücudunuzun Sarkmasını Önleyin

Suna Dumankaya ilginç bir formülünü daha paylaştı

Dumankaya, vücut sarkmasını engelleyen bir yöntem sundu:

TEMMUZ ortasında tatile çıkacağım Aylardır diyet yapıyordum Amaçladığım kiloya indiğim ama spor yapmadan inceldiğim için vücudum biraz sarktı Tatile çıkana kadar sıkılaşmak için bir spor salonuna yazıldım Bunun yanı sıra uygulayabileceğim bir formülünüz var mı? Seda Y/İzmir

Kilo verirken vücudunuzun sarkmasını engellemek için bir çay kaşığı balmumu ile iki çay kaşığı kakaoyu benmari usulü eritin Bu karışımın içine birer çay kaşığı portakal ve limon yağı, bir fincan da su ekleyin Bu özel karışımı her akşam yatmadan önce problemli bölgelerinize sürün Kısa zamanda, vücudunuzda hissedilir bir sıkılaşma olacaktır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com