![]() |
13 Saç Sorununa 13 Ayrı Çözüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() 13 Saç Sorununa 13 Ayrı Çözüm![]() Ne yaparsanız yapın saçlarınızı şekle sokamıyor musunuz? Saçlarınız sürekli kırılıyor ![]() ![]() SAÇLARIM ÇOK UZUN ![]() Uzun saçlara şekil vermek zordur ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇIMI YIKAYACAK VAKTİM YOK Dert etmeyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇIMI BİRDEN KEPEK BASTI Muhtemelen şu sıralar yoğun stres altındasınız ![]() ![]() ![]() SAÇLARIMI UZATMAK İSTİYORUM İşini çok iyi bilen bir kuaförle geçiş dönemini kolay atlatabilirsiniz ![]() ![]() PERMAMIN ZAMANI DOLDU Saçı permalı olan kadınlar genelde kremli şampuanlar kullanır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇLARIM ÇOK CANSIZ VE DÖKÜLÜYOR Saçların cansız olmasının en büyük nedeni yetersiz kan dolaşımı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇLARIM ÇOK MAT ![]() Saçlarınız birkaç ayda bir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇIMIN BOYASI HEMEN AKIYOR Kına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇIM ÇOK UZUN ![]() İnce telli ve uzun saçlar yıkadıktan sonra birbirlerine dolanırlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇLARIM ÇOK ELEKTRİKLENİYOR Saçların elektriklenmesi çeşitli nedenlere bağlı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() önler ![]() SAÇIM HİÇ FÖN TUTMUYOR Gerçekten de bazı saçlarda uzun fönlerden sonra bile model hemen kayboluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BÜRODA SAÇIMA KÖTÜ KOKULAR SİNİYOR Sürekli kapalı mekanlarda çalışanlar böyle bir sorunla karşı karşıya kalıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SAÇLARIM KIRILDI Mutlaka bir-iki santim kestirmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|