![]() |
Keçi Boynuzundan Gelen Güzellik |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Keçi Boynuzundan Gelen Güzellik![]() Keçi boynuzu ile zayıflamak sağlık açısından dev azantaj olarak algılanabilir ![]() ![]() ![]() ![]() Canınız tatlı bir şeyler çektiğindede keçi boynuzu yiyerek kalorisi yüksek olan tatlılardan uzak durmuş olursunuz ![]() Diyet yapmak istiyorum ama boğazıma sahip çıkamıyorum diyorsanız, işte keçi boynuzu ile zayıflamanın püf noktaları ; - Yemek yemeden 1 saat önce çiğ olarak iki – üç adet keçi boynuzu yemelisiniz ![]() - Keçi boynuzu sizi iştahtan kesip ihtiyacınız olan yemeği yemenizi sağlayacaktır ![]() - Keçi boynuzu sayesinde uzun saatler tok durabilirsiniz ![]() ![]() - Keçi boynuzunu Uzun uzun ağzınızda çiğnemelisiniz ![]() - Kansızlar için ideal bir diyet formülüdür keç boynuzu ![]() - 200 Gram keçi boynuzu 308 Kalori’dir KEÇİBOYNUZUNUN FAYDALARI - Kolesterolü düşürür ![]() - Cinsel gücü artırır ![]() ![]() - Nefes darlığına, astım ve bronşite iyi gelir, öksürüğü önler - Kalp damarlarını açar, kalbi rahatlatır ![]() - Vücuda kuvvet ve enerji verir ![]() - Yüksek miktarda fosfor, potasyum ve kalsiyum içerdiğinden çocukların kemik ve zeka gelişiminde önemli rol oynar - Karaciğeri takviye eder, sarılığı geçirir - İçerdiği aminoasit miktarında kayıp olmadığından kan yapıcı özelliği çok fazladır ![]() - Hafıza ve dikkati güçlendirir, zihni açar - Sinirleri gevşeterek stressi önler - Göğsü yumuşatıp akciğeri temizler - Diş ve dişeti hastalıklarını, el ve ayak titremelerini önler - Yaşlılıktan ileri gelen bir çok sorunu çözer |
![]() |
![]() |
|