Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Bayanlara Özel > Güzellik & Bakım

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adım, için, ilk, kurtulmak, selülitten

Selülitten Kurtulmak İçin İlk Adım

Eski 07-13-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Selülitten Kurtulmak İçin İlk Adım

Nereden Başlamalı?

İlk Adım – Vücudunuzdaki toksinlerden kurtulun
Selülitten kurtulma işlemlerinden önce toksinleri vücudunuzdan atmanız önemlidir Selülit tedavi yöntemlerini uygulamadan önce hayatınızda aşağıdaki değişiklikleri yapın:

Beslenme Alışkanlığı

Sigarayı bırakın alkollü içki ve kola kahve gibi kafein içeren içeceklerden uzak durun Sade su için Toksinleri ve zararlı maddeleri vücuttan atmak için günde ortalama 15 litre su içmek gerekir Yapay tatlandırıcılardan renklendiricilerden ve katkılı yiyecek içeceklerden kaçının Doğal olmayan ve toksinleri artıracak besinlerden uzak durun Selülit tedavisinde tuzu asgari düzeye indirmek gerekir Fındık fıstık çekirdek gibi kuruyemişleri yemeyin Kırmızı et kullanımına ara verin En iyisi balık tüketin Tavuk yiyeceğiniz zaman derisini ve yağlarını çıkarın Sizin için zor olacak ama süt ürünleri yemeğe ara vermelisiniz Patates pirinç elma havuç su tutucu gıdalardır bunlardan tüketmemeye gayret edin Lifli gıdalar tüketin

Hayatınızdan Stresi Uzaklaştırın

Vücudumuzda yer alan selülit kendi başına bir stres kaynağıdır Vücudunuzu zorlayacak hareketlerden kaçının – aerobik ağırlık kaldırma gibi Daha kolay hareketlere yönelin Örneğin; yüzme dans gibi Stresten uzak durun Stresli vücut yağlardan kurtulmak yerine onları korumaya yönelir

Banyo ve düzenli duş selülit tedavisinde önemli rol oynar Özellikle soğuk duş kan dolaşımını arttırdığından selülit oluşumunu engelleyici özellik taşır

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com