![]() |
Cilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cilt Güzelliği İçin Neler YapılmalıCilt Güzelliği İçin Neler Yapılmalı diye merak edenler için hazorlanmış bir yazdır size oldukça faydalı olacağını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Ben size çok daha pratik ve basit bir çözüm önereceğim tüm ürünler boşverin hem pahalılar hemde söylediğim kadar etkili değiller ![]() Damla Sakızlı Güneş Yağıdır ![]() üründe çok ucuz ben 3 ay düzenli kullanımda çok fazla fark gördüm ve cilt problemin uzun süreden beri olduğundan denemediğim ürün kalmadı ama bu ilk başta inanmama rağmen sonucu görünce inanamadım ![]() 1) Bir adet limon suyu ile iki adet elma suyunu karıştırıp üzerine yarım çay bardağı zeytin yağı ve yarım çay bardağı süt ilave edip kaynatın ![]() ![]() ![]() 2-) Rendelenmiş yarım limonun kabuğuyla 1 yumurtayı krem kıvamına gelene dek karıştırın ve banyo yapmadan 1 saat evvel cildinize iki günde bir uygulayın ![]() Kuru Cilde Sahip Olanlar İçin Harika Bir Maske 1 adet havucu rendeleyip içine yarım fincan limon suyu ile bir fincan kadar nar suyu katıp kısık ateşte 15 dakika kadar karıştırarak ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|