|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
boğaz, gercektir, köprüsünde, olay, simitçi |
![]() |
Boğaz Köprüsünde Bir Simitçi (Olay gerçektir) |
![]() |
![]() |
#1 |
pesimistt
|
Boğaz Köprüsünde Bir Simitçi (Olay gerçektir)Yil 2004 Subat Günlerden,Sibirya sogugunun geldigi gün ![]() Hava karardıktan sonra ![]() Yer Bogaz köprüsü, yolun Gayrettepe civari ![]() Basindan geçenleri anlatan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Abi, hava acayip soguktu ![]() ![]() ![]() ![]() Simitlerimi bitirmis eve gidecektim ![]() ![]() ![]() Bogaz köprüsü yolundaki araçlarin hiç hareket etmedigimi farkettim ![]() ![]() ![]() "Su büfeden 1 karton sigara alsam ![]() acaba" diye düsündüm ![]() Satamazsam geri verecektim ![]() ![]() 1 karton Malboro aldim ![]() ![]() ![]() 1 dakika geçmemisti ki tüm sigaralarim bitti ![]() ![]() ![]() Saatlerdir bekleyenler 5 Milyondan sigaralari kapistilar ![]() ![]() Simsiyah bir jipin içindeki bir adam beni yanina çagirdi ![]() ![]() ![]() "Oglum,bana 2 marlboro verirmisin" "Amca sigara bitti ama, gider getiririm" Koşa koşa büfeye gittim ![]() ![]() ![]() ![]() Eger ceketimin cebinde saklamasaydim ![]() ![]() kalmayacakti ![]() ![]() ![]() Siyah jipin içindeki amca bana 20 Milyon uzatti ![]() ![]() Paranin üzerini vemeye çalisirken ![]() "Sen bu karda bana sigara getirdin ![]() ![]() Jipteki amcanin yanindan ayrilirken ![]() "Bana su bulabilirmisin" dedi ![]() "Bulurum"diyerek büfeye kostum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yine ,jipin yanina vardigimda,sadece amca için ayirdigim 2 küçük sise su kalmisti ![]() Jipteki amca "Kaç para oglum su" dedi ![]() Az önce adam 20 milyon verdi 2 sigaraya ![]() olurdu ![]() "Yok amca istemez"dedim ![]() ![]() "Benden zengin misin"diyerek 20 lik verdi ![]() ![]() Tam adamin yanindan ayrilirken aklima geldi ![]() "Amca karnin aç mi ?" "Yiyecek birsey bulabilirmisin" "Bulurum bekle" dedim ![]() geldim ![]() Artik Malboro kalmamisti ![]() ![]() Giderken büfeciye "Bana 20 tane yarim ekmege, kasar-amerikan, salam-amerikan ve kasar-sucuk sandviç yap ![]() dedim ![]() ![]() ![]() ![]() Sigaralari satip geldigimde, sandviçler hazirdi ![]() sardirdim ![]() Amcanin yanina gelinceye kadar tüm sandviçler bitmis ve yeni siparisler almistim ![]() ![]() ![]() Kara jipteki amcanin torpilli sanviçlerini verdim ![]() ![]() ![]() ![]() Amca cüzdanini çikardi ![]() ![]() ![]() ![]() tane yirmiligi bana verdi ![]() "Bunu hakettin ![]() ![]() Artik beklemek önemli degil" dedi ![]() ![]() ![]() O gece büfedeki tüm sigaralari ve tüm ekmekleri sattim ![]() ![]() Bilmiyorum büfe ile çevreyolu arasinda kaç sefer yaptigimi ![]() Ama çok fazla üsümüstüm ![]() ![]() Eger üsümemis olsaydim daha çok sey satabilirdim ![]() Eve geldigimde,esim beni kuruladi ![]() Cebimdeki paralari masanin üzerine çikarttim ![]() ![]() Simdiye kadar hiç 1 ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Bu son yagan karda, herkes hazirlikliydi ![]() ![]() Anlatan:simitçi
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|