![]() |
Dünyanın En Özel Erkeğine |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dünyanın En Özel ErkeğineDünyanın En Özel Erkeğine… ![]() Hiçbir yazıyı yazmak bu kadar zor olamaz çünkü hangi kelimeyi kullanmak istesem vasat ve sığ kalıyor ![]() ![]() Hiçbir yazıyı yazmak bu kadar zor olamaz çünkü hangi kelimeyi kullanmak istesem vasat ve sığ kalıyor ![]() ![]() Dünyanın En Özel Erkeğine… ![]() Hiç görmediğin birine aşık olmanın, hiç bakışmadığın birinin o derin gözlerinde kaybolmanın, hiç dokunmadığın bir adamı bu şiddetle özlemenin, senden başka bir açıklaması olabilir mi? Yaşım gençken, yokluğunun ne kadar zor olduğunun farkında değildim ![]() ![]() Bu duygunun adı aşk olamaz, aşktan ötede duran bir his olmalı! Sadece adı yok! Seninle ilk tanıştırıldığım günü hatırlıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra seni anlattılar, yıllar boyu seni, yaptıklarını, söylediklerini öğrettiler bana ![]() ![]() Sana ilk vurulduğum gün, küçücük bir kızdım ![]() ![]() ![]() Sana ve uğrunda bir ömrü feda ettiğin tüm değerlerine karşı çıkanlar oldu, onlarla da savaştım ![]() ![]() ![]() Her şeyinle benim ve hiçbir zaman benim değildin ![]() ![]() ![]() Sen, dünyanın en özel erkeği! Biz sana, senin yaptıklarına, sözlerine, kurduklarına, bize hediye bıraktığın geleceğe, fikirlerine, zekana, onuruna, her şeyine aşığız ![]() ![]() Sana hasret kalışımızın 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|