![]() |
Yeme Tırnaklarını ....:)Mutlaka Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Yeme Tırnaklarını ....:)Mutlaka Okuyunyeme tirnaklarini -ben tirnaklarimi yemiyom , kenarindaki etleri yiyorum -yeme tırnaklarını +ben yemıom yere atıom ki -tırnaklarını yeme nan +wer o zmn senın tırnaklarını yiyim -tırnaklarını yeme +yok ben zaten yemıom butun butun yutuyoyum - yeme tırnaklarını recai + adam gibi bi yemek yap ta onu yiyiek o zaman - ne yiyiosun sen öyle çaktırmadan + tırnak istermisin -yeme +yerim -yeme dedim! +yedim bile ![]() -sana yeme demiştim!! -abi manıkur pedikur yapıon mu? +yapıoz gel -yeme kızım tırnaklarını -ya ufffff -bey tırnakmı kalmış artık eti somuruyu kemiğe dayanacak yakında -doğru kemiğe gelince haber ver yeme kızım kemiğini diyim -tırnağına noooldu nan? -yidim -ayak tırnağı yenirmi nan manyak -napıon zavallı kediye -yiyiom -ne ? -sakin ol kediyi yemiom -ohhh be napıon göremiom -tırnaklarını yiyiom benimkileri yasakladı bizimkiler de -ha iyi iğrenççççsinnn -Yaren tırnaklarını yemesene ![]() ![]() +Herşey için çok geç artık! ![]() ![]() - yeme kızım tırnaklarını + yemiyorum anne törpülüyorum dişlerimle - yeme tırnaklarını kızım şeytan yuvaları var orda + ne alaka anne ya - tırnak makası var mı? + ben varım olur mu *tırnağın olayım ye beni - Sen tirnaklarinimi yiyosun? + Yooo ![]() ![]() ![]() ![]() - O nasil oluyo -kızıım napıyosuun, gene tırnaklarını yiyosun dimi -hayır anne tırnağımdaki ojeyi çıkarıyorum -haa artislik yapıp dişinle çıkarıosun -niye tırnaklarını yiyosun -açım ulan açım +tırnaklarını yeme oğlu -valla yutmuyorum anne dudak tiryakiliği
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
asyaland
|
![]() bende cok yerdim trırnaklarımı yaaa paylasım için saol tatia
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
mate
|
![]() :)) gerçekten çok güzel bir dönem ev arkadaşımla sürekli ilk ikisını yaşıyordum yinede vazgeçmedi tırnaklarını yemekten ![]() ![]() Hiç öyle bir huy edinmedim hiçte sevmem Çok güzel olmuş saol tatlımm |
![]() |
![]() |
|