Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, göre, ilani, mesleklere

Mesleklere Göre İlan-İ Aşk..!

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Mesleklere Göre İlan-İ Aşk..!

Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön

Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz printerım ol yaz beni yarım yarım

Modcu: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre

Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya sana feda olsun

Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni sinirlerim ayıklanır sesini duyunca ben seninim artık, ister inegöl köfte yap beni ister cızbız

Minibüsçü tepnemi kaybettim sen benden gittin gideli

Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkımböğrüm müvekkil misali yanmakta sana tutulalı

Manav:domates yanaklımpatlıcan dudaklımenginar kılıklım3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki

Milletvekili:bizim kasabaya yapılcak köPage Rankingünün inşaatına başladık15 sene sonrabeni ööle değiştirdin ki vaadettiklerimi yapmaya başladım

Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim hapşur sevdiğim grip aşısı gibi senin aşkın, beni mikroplardan korur sevdiğim

Haber Spikeri:Iyi aksamlarEvdeki telefondan bildiriyorumDun aksam beynime ulasan sinyale gore, sana asigim ve seviyorumBir dahaki konusmamiza kadar hoscakal

Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli gel de aşık olma

Benzinci sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim benpetrol rafinerisine döndüm seni seveli

Bodyguard Seni çok pis döverim benim asabımı bozmaseviyoz dedik yaşimdi kaybol

Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandısigaralara denk gelmiyor kasnaklardönme dolap ettin beni peşindeyeter artık aşıkım uleee

"Manav:domates yanaklımpatlıcan dudaklımenginar kılıklım3 kilosu bir milyonluk bir aşk değil benimki"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com