![]() |
Mesleklere Göre İlan-İ Aşk..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mesleklere Göre İlan-İ Aşk..!Ayakkabıcı : ah sevdiceğim sensiz hayat bana bi numara küçük geldi, kalbimi vurdu, su toplattı hop hop hoplattı, canım yanıyor ne olur dön ![]() ![]() Bilgisayarcı: açtım kapadım kendimi yine de düzelemedim sensiz ![]() ![]() ![]() ![]() Modcu: senden kilitli bir topicim olsun istiyorum sevgilimm tam bizim mod'a göre göre ![]() ![]() ![]() Müzisyen : kalbimin sol anahtarı, yarımlık notam, bu porte var ya ![]() ![]() Kasap: senin o bakışların yarim, iki kere çekilmiş kıyma gibi lap diye yapıştırır tezgaha beni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Minibüsçü tepnemi kaybettim sen benden gittin gideli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Avukat:itiraz ediyorum sayın aşkım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Manav:domates yanaklım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milletvekili:bizim kasabaya yapılcak köPage Rankingünün inşaatına başladık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doktor : öksür sevdiğim, ciğer filmin pırıl pırıl, gönlünce öksür sevdiğim ![]() ![]() ![]() Haber Spikeri:Iyi aksamlar ![]() ![]() ![]() ![]() Çiftçi : buğday başağı gibi sarı saçların, rüzgarda mağrur boynunu büker güzeller güzeli ![]() ![]() Benzinci sulandırılmış mazot gibi motoru bozan adamlardan değilim ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bodyguard Seni çok pis döverim benim asabımı bozma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lunaparkçı:gondoldan indim çarpışan otom arızalandı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Manav:domates yanaklım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|