|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çocugumu, mümkün, olsaydıııı, yeniden, yetiştirmem |
![]() |
Çocugumu Yeniden Yetiştirmem Mümkün Olsaydıııı |
![]() |
![]() |
#1 |
tatia27
|
![]() Çocugumu Yeniden Yetiştirmem Mümkün OlsaydııııOna işaret parmağımı kaldırıp yasaklar koymak yerine, parmaklarıyla resim yapmayı öğretirdim ![]() Hatalarını daha az düzeltir, onunla daha cok yakınlık kurmaya çalışırdım ![]() Onu sadece gözlerimle izler, saat kısıtlamaları koymazdım ![]() Daha bilgili olmaya çalışır, daha cok şefkat gösterirdim ![]() Onunla daha çok yürüyüşlere çıkar, uçurtmalar uçururdum ![]() Ona karşı ciddi bir tavır içinde olmak yerine, onunla oyun oynardım ![]() Onunla kırlarda koşar, yıldızları seyrederdim ![]() Onunla daha az çekişir, ona daha çok sarılırdım ![]() Önce benlik saygısı kazanmasını sağlar, sonra bir ev almaya çalışırdım ![]() Ona her zaman katı davranmaz, onu daha çok onaylar ve yüreklendirirdim ![]() Güç konusunda daha az ders verir, sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim ![]() bazıları için belki henüz geç kalınmamıştır ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
mate
|
![]() Güç konusunda daha az ders verir, sevgi konusunda daha çok şey öğretirdim ![]() en önemlisi bu galiba teşekkürler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|