Kızların Söylediği Yalanlar |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kızların Söylediği YalanlarŞu kızlar, çoğu konuda yalan söylerler ( çoğunlu yani hepsi değil ![]() ![]() ![]() ![]() )zaten bu yazıyı okuyanların hepsi bende yalan söylemiyorum der) ****** ben bazılarını yazdım, sizce kızların söylediği başka yalanlar nedir 1 - o civit sarisi sachli yapay goz renkli , solaryum chikishi ciltli , liposakşın baldırlı kız kimdi yanındaki hıııııı- hiç çocukluk arkadaşım , ne o sevgilim kıskandın mı - yoo benim hiç kıskandığımı gördün mü? 2 sen ikincisin3 son bi kez bana gel seni bir daha aramayacagim![]() 4 telefonumun sarjı bitti![]() ![]() 5 aylınle kunusuyodum canım![]() ![]() ![]() 6 şu anda konuşaman; ben seni birazdan ararım![]() ![]() ![]() 7 sana asla yalan soylemedim ama ben niye iftira atiyosun ki bana?!8 bu gece olmaz basim arıyo![]() ![]() ![]() 9 bana guvenmiyomusun guven bana, soz senin guvenine layik olacagim![]() 10 -hayir hayatim evdeydim annem telefonun kablosuna takilmish kablo cikmish sabah farkettik![]() 11 -neden mi internette chat yaptim hiiic, bi arkadasha gitmishtim oolesine gosterdi chat yapmayi ishte yoksa sensiz hich yaparmiyim ben bishey![]() 12 (kushadasindan)-sevgilim ben şişlideyim ama telefonu chek ![]() ![]() zzzrtp prrrt![]() ![]() aloo alo hah telefonum iyi chekmiyo sen beni yarin arasana bugun aylinde kalcam![]() ![]() ![]() 13 -sus sus sadece beni opmeni istiyorum hadi hersheyi unutalim ozur dilerim hata yaptim![]() ![]() ![]() 14 -o sadece arkadashim, ne yani arkadashim bana sarilamaz mi?15 -hayir hayatim kiskanmadim![]() ![]() nerden chikariyosun intikam almaya kalkishacagimi![]() ![]() ![]() 16 - ben hiç yalan söylemem bi kere!17 ben ne kadar yesem de şişmanlamam, hayatta da rejim yapmam18 -dün seni biriyle görmüşler![]() -kim görmüş? ha o mu alemsin murat serapın çıktığı o hihihih hiç gülceem yoktu![]() (yalaaaaaaaaaaaaaaaaan) 19 tamam tamam sus lutfen sevgilim, soz bundan sonra hep senin dedigin olcak, hic chikmayacagim senin sozunden![]() 20 jilet mi, hayir jilet milet kullanmadim, agda yaptirdim tabi ki bu seferki agdacim kotuymush sadece![]() 21 ben öyle demedim, sen yanlış hatırlıyosun22 aradın mı? yoo, bana kimse senin aradığını söylemedi?23 saclarimin dogal rengi bu, gune$te aciliyor![]() ![]() 24 cildim icin bi$ey kullanmiyorum![]() ergenlik caginda bile bi sivilce cikmadi bende25 yanni$ anlama ilk erkegimsin![]() ![]() 26 canim istemiyo denize girmeyi bugun, grip oldum galba bugun plajda shortla otursam daha iyi olur![]() ![]() ![]() 27 -tabi ki ben de bosaldimdaha yalani -hem de bir kac kez 28 sevdigim ilk ve son erkek sen olacaksin![]() ayrica ben senden sonra kimseyle yatamam bitanem bu vucut sana ait olarak kalacak ben olene kadar![]() 29 -bu herif ne ****** yaa hiç sevmiyorum bana yavşamasını30 bana daha once kimse elini suremedi![]() ![]() ![]() 31 -yok canim kim asilacak bana, oyle kendi kendime oturuyorum ben32 -yazın naptın?-şu şu bara gittik acaip eylendik, sabahlara kadar dans, ercü bi fıkralar annattı koptuk durduk mütemadiyen ![]() ![]() -oldu ![]() (ne barı kardeşim ben biliyorum senin ailenle dondurma yemeye gittiğini akşamları ![]() )33 "- bir$eyi merak ediyorum arzucan arzunalan arzugollu, i$siz gucsuz, yari ac bir adam olsam, beni gene sever miydin? boyle evlilik falan konu$uyor olur muyduk seninle? bana sanki $ey gibi geliyor![]() ![]() ""-tabi ki a$kimmmmm canimmmmmm sefkilim benim, erkekimmmmmmm ne ilgisi var ili$kimizin parayla pulla, i$le gucle seni sadece sen olarak sevdim ben canim benim "34 annem bırakmadı, evin tozunu aldırdı da öyle gönderdi![]() (toz alma 4 saat sürer o ayrı mesele) 35 - neyin var- yok bi$i 36 - rockcıyım![]() - metal müzik dinlemekten hoşlanıyorum ![]() - acaip bi punkçıyımdır ![]() - ben etnik müzik dinlemekten hoşlanırım, hindu faan ![]() - ben yeni şeylerden hoşlanmıyorum pek, elvis, beatles faan ![]() 37 ben hayatimda hic masturbasyon yapmadim38 ay alısveristen nefret ederim-bak ne kadar farklı bir kızım mesajı verilmekte 39 himm o mu? okuldan şeydanın arkadaşı çok tatlı biri tanısan o kadar seversin ki![]() (peşinden pompalı tüfekle koşmayı severim ancak)40 - nereye gidelim canim?- farketmez! (taksimeeeeeee) - hadi söyle taksime mi gidelim, yoksa bizim burda bi çay bahçesine falan mi? - farketmez dedim ya, sen nereye istiyosan ![]() ![]() (taksimeeeee gidelim taksiiiiiiiiim)- e iyi o zaman ![]() ![]() ![]() - nereye gidiyoz? - çay bahçesine gidelim o zaman ben yorgunum zaten aksam erken döneriz - iyi ![]() ![]() (surat bi karis)41 ben trip atmam,atanları sevmem![]() ![]() 42 -ben senin bildiğin kızlardan değilim-iyi de bunu neden durup dururken söledin? hmm |
|
|
|