Erkekler Ne Der Neyi Kasteder |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Ne Der Neyi Kasteder1 "BEN BALIĞA ÇIKIYORUM"ÇEVİRİSİ: Ben elimde bir çubukla bütün gün sandalda oturucam kusana kadar içicem ve denizde yüzen balıkları izleyeceğim"2 "BU ERKEKLERİ İLGİLENDİREN BİRŞEY"ÇEVİRİSİ: "Bunun bilinen bir mantıklı açıklaması yok Boşuna uğrasma hiçbir mantık kalıbına sokamazsın "3 "YEMEĞE YARDIM EDİYİM Mİ?"ÇEVİRİSİ: "Yemek neden hala masaya gelmedi?" 4 "EVET TATLIM![]() ![]() HAKLISIN SEVGİLİM"ÇEVİRİSİ: Çevirisi yok ![]() onlar bu sözleri periodik olarak söylemeleri için şartlandırılmıştır![]() 5 "BUNU ANLATMAK ÇOK UZUN SÜRER"ÇEVİRİSİ: "Bu lanet şeyin nasıl çalıştığı hakkında hiçbir fikrim yok" 6 "ELBETTE SENİ DİNLİYORDUM TATLIM;SADECE AKLIMDA BİR SÜRÜ KARMAŞIK ŞEY VAR"ÇEVİRİSİ: "Su karşıdaki kızıl bombanın erkek arkadaşı var mı yok mu kafam ona takıldı da" 7 "SEVGİLİM BİRAZ ARA VER SABAHTAN BERİ EVİ TEMİZLİYCEM DİYE HELAK OLDUN"ÇEVİRİSİ: "Şu elektrikli süpürgeyi artık sustursan iyi olucak filmin içine ettin!!"8 "HMMM EVET ÇOK İLGİNÇ HAYATIM "ÇEVİRİSİ: "Sen hala konuşuyor musun?" 9 "HAFIZAM PEK İYİ DEĞİLDİR BİLİYORSUN"ÇEVİRİSİ: "American Pie'ın sözlerini hatırlıyorum ilk öptüğüm kızın evinin yolunu hatırlıyorum bugüne kadarki bütün arabalarımın teknik özelliklerini hatırlıyorum ama senin doğumgününü unuttum"10 "SENİ DÜŞÜNÜYORDUM VE SANA BU GÜLLERİ GETİRDİM CANIM"![]() ÇEVİRİSİ: "Köşebaşında gülleri satan kız tam bir afetti" 11 "ENDİŞELENME TATLIM ALT TARAFI KÜÇÜK BİR KESİK"ÇEVİRİSİ: "Aslında tam damarı kestim ama gebericeğimi bilsem canımın ne kadar acıdığını itiraf etmiycem" 12 "HEY BUNU YAPMAK İÇİN NEDENLERİM VAR"ÇEVİRİSİ: " ![]() ![]() Ve en kısa zamanda iyi bir tane bulsam iyi olucak"13 "HANİ NEREYE DÜŞTÜ?? BULAMIYORUM İŞTE!!"ÇEVİRİSİ: "Yakalamak için ellerimi açtım ama yakalayamadım dolayısıyla attığın gibi kendin bul"14 "YİNE NE YAPTIM????"ÇEVİRİSİ: "Yine nasıl yakaladın???" 15 "TABİİ Kİ SENİ DUYDUM TATLIM"ÇEVİRİSİ: "Ne söylediğin hakkında hiçbir fikrim yok ve umarım dinliyormuş gibi yaptığımı anlayınca 3 saat bağırıp çağırmazsın" 16 "BİLİYORSUN GÜZELİM BEN BAŞKASINI SEVEMEM"ÇEVİRİSİ: "Senin çığlıklarına bile zar zor alıştım ve daha kötüsüyle karşılaşma riskini göze alamam" 17 "MUHTEŞEM GÖRÜNÜYORSUN"ÇEVİRİSİ: "Tanrım ne olur bu denediğin son elbise olsun yoksa kalp krizi geçiricem" 18 "SAKİN OL KAYBOLMUŞ FALAN DEĞİLİZ![]() NERDE OLDUĞUMUZU BİLİYORUM"ÇEVİRİSİ: "Bizi kimse bulamayacak |
|
|
|