![]() |
Erkeklerin Canını Sıkan Kadın İğnelemeri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Canını Sıkan Kadın İğnelemeriErkeklerin Canını Sıkan Kadın İğnelemeri Kadınların iğneleyen cümleleri erkeklerin epey canını sıkıyor ![]() Sevgilinizle aranızda ten uyumu, aşk, sevgi iyi bir ilişki için olması gereken herşey var ![]() ![]() ![]() İğneleme ne zaman başlar? Erkekten herhangi bir konuda üstün olduğunuzu anladığınızda iğneleme durumu başlar ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaş toplantılarında iğnelemeler Erkek: Ben çay hazırlayayım ![]() ![]() ![]() Kadın: Allah Allah ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek: Çay uzatırken ![]() ![]() ![]() Kadın: Pek kibarız bugün ![]() ![]() ![]() Arkadaşlardan biri: Yemeği evde kim yapıyor ![]() ![]() Kadın: Tabiki ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlardan biri: Ali bana her doğum günümüzde hediye alır ![]() ![]() Kadın: Ahmet'in doğum günü, yıl dönümü gibi günleri unutmakta üstüne yoktur ![]() ![]() ![]() İğneleme ilişkinizi yıpratır! Kadınlar bir araya geldiklerinde sevgililerini, eşlerini çekiştirmeden edemezler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nerede hata yaptığını düşünmeye, zamanla bu durumdan sıkılmaya başlar ![]() Ne yapmalısınız? * Onun iyi yönlerini görün ![]() * Genelleme yapmayın ![]() * İlişkinizde annelik rolü oynamayın, İyi anlaştığınız, iyi vakit geçirmek ve hayatı mutlu yaşamak için biraradasınız ![]() * Kız arkadaşlarınız erkekleir kötüleyici konuşmalarına devam ederse konuyu değiştirin ![]() * Devam ederlerse öyle olmadıklarını anlatmak için çarpıcı, somut örnekler verin ![]() * Sevgilinize ve eşinize iltifat edin ![]() * Sizin için birşey yaptığında ona teşekkür edin ![]() * Unutmayın; Siz mutlu olursanız o da mutlu olacak ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|