Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
erkekleri, yaftalamaca

Erkekleri Yaftalamaca!

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkekleri Yaftalamaca!

İsmi lazım değil, bir gazetenin yaptığı “Yaftalamayın” kampanyasına tam ters düşecek bir fikir geldi aklıma Erkekleri çantalarına göre yaftalama oyunu Tabi ki hiç kimseyi kırmak, kızdırmak genellemek istemiyorum ama etrafımda gördüğüm çantalı erkeklerden küçük bir istatistik yapmayı başardım!

Yazıyı okuduktan sonra ne alakası var canım ben şu kişiyi tanıyorum o öle çanta takıyor ama anlattığınızla hiç alakası yok deme hakkına sonuna kadar sahipsiniz

Aşağıda yazacaklarım naçizane kişisel görüş ve deneyimlerimden sonra kuyuya atılmış bir taştır

OMUZDAN ÇAPRAZ YANA TAKILAN KÜÇÜK SİYAH ÇANTA TAKANLAR:
Bu arkadaşımız, Amerikalıların “Nerd” diye tabir ettiği fazla akıllı ya da biraz hanım evladı bir arkadaşımızdır Tarafımdan genellikle Boğaziçi, ya da teknik bir üniversite mezunu oldukları gözlemlenmiştir Çok mülayim insanlardır O küçücük çantalarının gözlerine dünyaları sığdırırlar Tabi ki buradan bu insanların oldukça temkinli olduklarını da anlıyoruz Mesela ıslak mendil istediniz hooop ellerini küçük çantalarına atarlar ve size takdim ederler Küçük not defteri mi lazım oldu? Hemen çantanın diğer bir gözünden not defteri emrinize amade hatta yanında bir de dolma kalemiyle

Bu tarz çantaları takan erkeklerin %70’i gözlük kullanıyor ve pek çoklarının giymekten çekindikleri kısa kollu gömlekler giyiyor! Saçlarını da klasik tarzda kestiriyorlar ya sağa ya sola hizalı bir şekilde de tarıyorlar!

Ayrıca bu küçük çantalı erkekler çok terbiyeli Erkeklerin genellikle cümle sonlarında “nokta” yerine kullandıkları küfürlerin hiç birini onların ağızlarından duymadım!
Sonuç olarak onlar cici, onlar iyi, onlar birer ağabey bize!

OMUZDAN ÇAPRAZ YANA TAKILAN BÜYÜK ÇANTA TAKANLAR:
Eveeett karşınızda kesinlikle sanatçı bir kişilik duruyor ayağınızı denk alın Bence bu çantaları kullanan erkekler burunları yere düşse dönüp bakmazlar bile Ya bir ajansta art direktör olarak çalışıyorlardır ya da bir müzik grubunda bateri çalıyorlardır O büyük çantalarını salaş kıyafetleri ile tamamlarlar Neredeyse dizlerine düşmek üzere olan pantolonlarının üzerinden ne renk boxer giydiklerini görebilirsiniz! Saçları uzunsa genelde yağlı olur, eğer kısa saçı tercih ediyorlarsa sıfır numara kazınmış olarak kullanırlar

Yaratıcı kişilikler ve mutlaka sigara içiyorlar! Ayakkabı olarak da converse ve vans’ı tek geçerler!

Sonuç olarak tek gecelik aşkımsın bebeğim ertesi gün bana hayran birileri daha uğrayacak evime hadi şimdi beni kendimle baş başa bırak!

ÇOK GÖZLÜ SIRT ÇANTASI TAKANLAR:
Tam bir Hobby Boy ile karşı karşıyayız Onların hepsi hiperaktif! Hafta sonu dağa çıkarlar, eğer çıkamadılarsa denize dalmaya giderler Özgür çocuklar onlar Çantalarının her gözünde, pusula, su şişesi, harita, yedek t-shirt ve havlu var! Benim karşılaştığım özgür çocukların hepsi yaz kış bronz bir tene sahip! Mühendislerin içinden çok çıkıyor bu özgür çocuk çantası kull******r Asla yavaş hareket etmiyorlar Yanlarında bir kişi daha oluyor ve onlara bir şeyler anlatma telaşında oluyorlar Saçları kısa oluyor Çok gözlü çantalarının ayrılmaz ikilisi boyundaki lastiğe bağlı kalın gözlükler ve lafuma dağ ayakkabıları!

Sonuç olarak uzun süreli ilişkilerin adamı onlar Her hafta sonu o kadar farklılık yaşıyorlar ki hayatlarındaki kadını değiştirme ihtiyacı duymuyorlar

KOCAMAN MARKA ÇANTA TAKANLAR:
İşşteee rengârenk gökkuşağı gibi bir kişilik ile karşı karşıyayız! Etrafımdaki tüm gay arkadaşlarım neredeyse 4 kira parası eden bu çantaları kullanıyorlar Modayı çok yakından takip eden size kıyafetler konusunda inanılmaz fikirler verebilecek birer danışman onlar! Dikkat çekmekten korkmayan bu grup erkekleri genelde yüksek sesle konuşuyorlar Çantalarında kişisel bakım ürünlerinden bol miktarda bulunduruyorlar Kocaman marka güneş gözlükleri çantadan sonra ilk dikkatimizi çeken aksesuarları oluyor İnanılmaz derecede bakımlı ve yakışıklı olan bu arkadaşlar çoğu kadının “aahhhh keşke tercihleri farklı olsaydı” nidaları atmalarına sebep oluyor

Sonuç olarak onlar müthiş eğlenceli, onlar zevkli, onlar dert ortağı, onlar ağlanacak bir omuz bize!

KIZ ARKADAŞLARININ ÇANTALARINI TAKANLAR:
İşteeee en sevdiğim erkek tipi! Tüm egolarını bir kenara bırakıp o sakallı, erkeksi hallerine rağmen ellerinde pembe, beyaz kocaman çantaları taşıyan erkekler! Son yıllarda moda olan bavul gibi çantalar yüzünden anatomileri bozuldu bozulacak kızların imdat simitleri “Aaaşşkkıımmmm lütfen biraz da sen taşı çantaaaamıııaaaa” yalvarışlarına karşı gelemeyecek kadar kibar insanlar onlar! Kendileri çanta taşımaktan nefret ettikleri için kot pantolonlarının her cebine, sigara, çakmak, anahtar ve cüzdan sıkıştıran o “KAHRAMANLAR” eşlerini, sevgililerini, kız arkadaşlarını kıramayıp çantalarını taşımaktan gocunmuyorlar

Bu erkeklerde tüm gün yürümüş olmanın verdiği bir bezmiş ifade görüyorum çoğu zaman Artık geriye kalmış son enerjileri ile yanlarındaki hatunun 2 adım gerisinde çantalarını taşı***** onlara eşlik ediyorlar

Sakın bu imajı kılıbık erkek olarak algılamayın, yukarıda da söylediğim gibi onlar etraf ne der diye düşünmeyen, ayakları yere sağlam basan insanlar

Sonuç olarak onlar mükemmel eş, ağabey, sevgili! Her birimizin mutlaka hayatında olması gereken birer güçlü kol!

Siz ne dersiniz bakalım? Bu yazıdan sonra etrafınıza bir bakının çanta taşıyan erkekler size ne ifade edecek?

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com