![]() |
Sizce Erkekler Neyi Daha Çok İster? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sizce Erkekler Neyi Daha Çok İster?Erkekler Neleri Daha Çok ister? Bazen bilerek veya bilmeyerek yaptığınız küçük şeyler, onun yüzünü güldürmeye yeter ![]() ![]() Erkekler neleri daha çok ister? -Süslenirken sizi seyretmeyi Saç maşası veya kirpik kıvırıcısı, erkeklere işkence aletleri gibi gelebilir ama yine de süslenirken sizi seyretmek onları büyüler ![]() ![]() Bunun en önemli kısmı ise bize güzel görünmek için katlanacaklarınızı görmektir ![]() ![]() ![]() -Yakışıklı bir erkek olduğunu sizden duymayı Güzel gözükmek sizi mutlu ediyor ama erkek arkadaşınız bunu ancak ağzınızdan duyduğu zaman hissedebiliyor ![]() ![]() ![]() Bu konuda 28 yaşındaki Kenan şöyle diyor: "Birkaç ay önce, kız arkadaşımla hiç istemediğim halde alışverişe çıktım ![]() ![]() ![]() -Sessizliğin keyfine varmayı Sessiz kaldıklarında, üzgün ya da mutsuz olduklarından değil, yalnızca o anın tadını çıkarmakta olduklarından öyle davranıyor olabilirler ![]() ![]() "Üçüncü buluşmamızda, şimdiki kız arkadaşım tatlısını hiç konuşmadan, lokmaları arasında bana bakarak yedi" diye hatırlıyor 27 yaşındaki Ahmet ve ekliyor: "Benim yanımda bu kadar rahat hissetmesinden mutlu oldum ![]() Bir dahaki sefere, böyle bir sessizliğe tepki vereceğiniz anda, bir an durun ve örneğin favori dizinizin son bölümünde neler olduğunu düşünün ![]() ![]() -Önerilerini dinlemeyi İşinizle ilgili dertlerinizi veya anne- babanızla aranızda geçenleri anlattığınız zaman, dinlemeleri gerektiğinin farkında olan erkekler yine de birçok soruna çözüm getirebileceklerine inanıyorlar ![]() O yüzden siz, bir derdinizi anlatırken size önerilerde bulunurlar ve onların önerilerini dinlediğinizde, onlara güvendiğinizi ve söylediklerinin sizin için bir şeyler ifade ettiğini görmek isterler ![]() -Erkeklerin "keşke bunları daha az yapsalar" dedikleri • Sürekli kıkırdamak hiç hoş değil! İstekli olmak güzel bir şey ama bu kadar da komik olmamızdan hoşlanmıyorlar ![]() • Güzel gözükmemizi isteseler de bir dondurma yemeye çıkarken bile hazırlanmamızın 45 dakika sürmesinden nefret ediyorlar ![]() • Dekolte kıyafetler! Üzerimizde kıyafetlerimiz varken her şeyi görebiliyor olmak, çıplak görme hayal ve isteklerini kaybetmelerine sebep oluyor ![]() • İçki limitlerinin farkında olmayan kadınları çok itici buluyorlar ![]() ![]() • Seksi olmak için çok uğraşan kızlardan hoşlanmıyorlar ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|