![]() |
Babaların Doğuma Girmesi Hakkında Soru Cevaplar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babaların Doğuma Girmesi Hakkında Soru CevaplarBabaların doğuma girmesi hakkında soru cevaplar Artık anne adayları ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Son yıllarda babalar daha sık doğuma girmeye başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Babalar doğuma girmeli mi? Elbette babalar doğum sırasında eşlerinin yanında olmalılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() CİNSEL KAYGI DUYULUYOR * Kimi kadınlar eşlerinin doğuma girmesini istemiyor ![]() ![]() ![]() Pek çok kadın doğum sırasında eşlerinin kendilerini zor ve hoş olmayan bir durumda görmesini istemiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bazı anneler ise eşlerinin girmeleri konusunda ısrarcılar ![]() ![]() ![]() Yaşayacakları doğum deneyimi bazı anne adayları için çok endişe verici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Erkekler ne düşünüyor sizce? Bazı baba adayları gerçekten bu süreci eşiyle yaşamak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KARŞILIKLI ANLAYIŞ ŞART * Kimi babalar doğuma girdikten sonra eşlerinden uzaklaşıyorlar ![]() Bu; o güne kadar eşleri ![]() ![]() ![]() ![]() * Ülkemizde bu konuyla ilgili yasal çalışmaların başlatılması düşünülüyor ![]() Bu tür bir konuda yasal düzenleme yalnızca doğuma katılmak isteyen babaların katılma hakkına izin verme yönünde olabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doğum fotoğrafçısının gözünden doğumhane Bugüne dek birçok doğuma tanıklık eden fotoğrafçı Handan Hacıhaliloğlu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Deneyimli babalar anlattı Ercüment Şener (Page Ranking şirketi ortağı) "Ben iki çocuğumun da doğumuna girdim ve bu mucizeye tanık oldum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hakan Nayman (İş adamı) "Bizim çocuklar Amerika'da dünyaya geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Berto Kalaora (İşletmeci) "17 Ağustos depreminden dört gün sonra eşimin sancıları tuttu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|