Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
günlüğünden, şıpsevdinin

Bir Şıpsevdinin Günlüğünden..

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Bir Şıpsevdinin Günlüğünden..

şipsevdinin günlügü
01112005
Ayla bana elveda dedi ona ben ağşıığııımmmmmm ne yapacagim şimdi?
02112005
Selin'den mesaj geldi cok şirin ,çok güzel kız galiba ben ona aşığım
03112005
Derya bana forumda selam Ahmet dedi galiba beni cok seviyoo eee benim gibi erkeği kim sevmezben de onu seviyoruuumm
04112005
Ayla gel barışalım dedi artık aradan cok uzun zaman geçti ben ona eskisi kadar aşık degilim
05112005
en yakin erkek arkadaşım evlendi ben hemen aşık olup evleniyim diyorumKomşunun kızı Berna tam bana göre Eş adayı
06112005
Berna en yakin erkek arkadaşimla çıkıyormuş yıkıldım ben şimdi kiminle evlenecegim
07112005
Ahmet'in kız kardeşiyle tanıştım mükemmel bişey ilk defa aşık oldum bu kesin aşk!
08112005
dün beni Eylül aradı bana platonikmiş anladım ben onu çooookkk seviyoruuumm
09112005
galiba ben dikiş tutturamıycam arkadaş üç kıza aynı randevu verilir mi?neyse ben telafi ederim
20112010
hastanedeki ilk günüm niye geldim ki ben buraya ben deli degilim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com