![]() |
Siz Ne Diyorsunuz Kadınlar Ne Anlıyor? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Siz Ne Diyorsunuz Kadınlar Ne Anlıyor?Kız arkadaşınızla ilişkinizi sürdürmek istiyorsanız, iletişim kurmak bir gerekliliktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “ Arkadaşın çok tatlı” Onun anladığı: “ Kız arkadaşın çok ilgimi çekiyor, acaba benimle birlikte olur mu?!” Niçin böyle anlar? Erkeklerden böyle iltifatlar pek gelmez, kıskançlıktan böyle düşünebilir ![]() Onun yerine ne demelisiniz? Eğer sevdiğiniz kadının kız arkadaşlarına iltifat edecekseniz, onunla ilgileniyormuş gibi gözükmekten kaçının ![]() ![]() “Gerçekten çok meşgulüm” Onun anladığı: “ Seninle uğraşamayacak kadar meşgulüm” Niçin böyle anlar? Kadınlar söylediğinizi duyarlar ve hemen sizin futbol, basketbol için vakit rahatlıkla vakit ayırdığınızı da fark ederek, sadece kendileri için vakit ayırmadığınızı düşünürler ![]() Onun yerine ne demelisiniz? “Kim bu adam?” Onun anladığı? “Onunla ilişkin mi var?” Niçin böyle anlar? Kadın, sizin çoktan kararınızı verdiğinizi düşünür, konuştuğu her erkekle ilişkisi olduğunu ve konuştuğu her erkeğin onunla birlikte olmak istediği gibi saçma şeyler düşünmeyin ![]() Onun yerine ne demelisiniz? Öncelikle, erkek arkadaşları, tanıdıkları hakkında konuşmayın ![]() ![]() ![]() “Dur sana yardım edeyim” Onun anladığı: “Kendi başına becerebileceğini sanmıyorum” Niçin böyle anlar? Günümüzde şövalyemsi davranışların modası geçti, bu yüzden samimi bir yardım isteği bile olsa, kadınlar işi beceremeyeceklerini hissederek, savunmaya geçerler ![]() “ Bu bana annemin yaptığı (yemek, vs ![]() Onun anladığı: “Her zamanki gibi seni annemle kıyaslıyorum” Niçin böyle anlar? Kadınlar pek çok alanda rekabet, yarış içindedirler ve sizi memnun etmek de bunlara dahildir ![]() ![]() Onun yerine ne demelisiniz? Annenizden bahsetmenize bir şey demiyoruz ama ne pahasına olursa olsun, kız arkadaşınızı sakın annenizle kıyaslamayın ![]() “Sadece merhaba demek için aradım” Onun anladığı: “Seni kontrol ediyorum” Niçin böyle anlar? Hayatı boyunca bir erkeğin bir kadını aramasının diş çektirmek kadar zor olduğuna inandığından, sizin sebepsiz aramanızdan işkillenir ![]() Onun yerine ne demelisiniz? Ona her telefon ettiğinizde, ne kadar basit de olsa, bir sebebiniz olsun ![]() ![]() “Seninle olmayı seviyorum” Onun anladığı: “Seni seviyorum demeye hazır değilim” Niçin böyle anlar? Bu sözcüğü doğrudan ona değil de, ilişkiniz için söylediğinizden böyle düşünür ![]() ![]() Onun yerine ne demelisiniz? Eğer gerçekten sevmiyorsanız, ona asla “seni seviyorum” demeyin ![]() ![]() “Geç olmuştu o yüzden aramadım” Onun anladığı: “ Aklıma geldiğin halde seni aramadım ![]() ![]() Niçin böyle anlar? Siz geç saatte arayıp onu uykusundan uyandırmak istemediğinizi söylemek isterken, o sabah uyandığında aklına gelen ilk şeyin ve akşam uyumadan önce aklına gelen son şeyin hep kendisi olmasını ister ![]() ![]() Onun yerine ne demelisiniz?Arayacağınız söylediğinizde bu sözünüzü tutmanız gerekir, çok geç olursa sabah arayacağınızı söyleyebilirsiniz ![]() ![]() “Bu diziyi seyrettiğine inanamıyorum!” Onun anladığı: “Sen salaksın!” Niçin böyle anlar? Belli tür dizilerin salakça olduğunu kız arkadaşınız zaten bilmektedir o yüzden böyle bir savunmaya geçer ![]() ![]() veee daha nice yanlışlıklar ![]() ![]() derdinizi düzgün ifade edin onlar da düzgün anlasın |
![]() |
![]() |
|