![]() |
Neden Aldatırız? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Neden Aldatırız?Bugün cevap bulmak istediğim soru neden aldatırız? Neden Aldatırız Sevgili Metreslerim? Artık yetmediği için eskisi gibi sevmediğimiz için sevişmediğimiz için çünkü o bir erkek olduğu için ( huu huu orda kimse varmı kadınlar da feci aldatıyorlarda) zaten baştan beri istemediğimiz için daha iyisini bulduğumuz için ![]() ![]() Burda oturmuş her zamanki gibi önümde kahvem kucağımda bilgisayarım kendime size hayatın en bilindik soruları hakkında kolay ve anlaşılır cevaplar bulmaya çalışıyorum ![]() Çok şükür hamdolsun kriz teğet geçti ve o teğet geçen krizin dalga dalga yayılan zehri sonucu işsiz kalan bilmem kaç milyon kişiden biriyim ![]() ![]() Bugün cevap bulmak istediğim soru neden aldatırız? Aklınıza gelen cevapları kendi nedenlerinizi düşünün ![]() ![]() ![]() Uzun süredir görüşmediğimiz ama görüştüğümüzde kaldığımız yerden devam edebildiğimiz dostlarımız vardır hayatta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bana yeni tanıştığı bir dansçıdan bahsediyordu ki sorumu sordum; B ![]() Bu ne şimdi panel mi düzenliyoruz? Zeplinle mi gideceğiz uçacak mıyız yoksa (Aramızda bir hikayedir ve beni her defasında güldürür) diye başka bir soruyla cevap verdi ve beni yine güldürdü B ![]() Ama ısrarlıydım istediğimi alacaktım; sorumu yineledim ![]() Bilmem doğanın kanunu olduğu için olabilirmi? Nasıl yani? Bir sürü kadın ve erkek olduğunu biliyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu bir nefeste söylediği ve benim de bilmeme rağmen çok açık ifade ettiği gerçekler B ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anladım ![]() ![]() ![]() ![]() Devam etti ![]() ![]() Bu sefer başlıyorsun bir arayışa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir süre sonra tüm bunlar da alışkanlık haline geliyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lattemin sonuna nasıl ve ne zaman geldiğimi hatta içip içmediğimi bile hatırlamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında hepimiz aldatmıyor muyuz? Bende içinizden bu yazıyı okuyup da kız arkadaşımı karımı kocamı aldatmadım hiç diyenlerinizdenim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsan olmamız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yolda giderken aklıma her geldiğinde kahkahalarla güldüğüm ve B ![]() ![]() “Beni terk edersen; Aktör olurum Hayatında önemli bir faktör olurum Liseyi dışardan bitirip doktor olurum Doktor olamazsam da Boksör olurum… ![]() Beni terk edersen; Mağdur olurum! Bir kamu kuruluşunda memur olurum…” İşe yaradığına inanamıyorum!! |
![]() |
![]() |
|