Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aldatırız

Neden Aldatırız?

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Neden Aldatırız?

Bugün cevap bulmak istediğim soru neden aldatırız?
Neden Aldatırız Sevgili Metreslerim? Artık yetmediği için eskisi gibi sevmediğimiz için sevişmediğimiz için çünkü o bir erkek olduğu için ( huu huu orda kimse varmı kadınlar da feci aldatıyorlarda) zaten baştan beri istemediğimiz için daha iyisini bulduğumuz için

Burda oturmuş her zamanki gibi önümde kahvem kucağımda bilgisayarım kendime size hayatın en bilindik soruları hakkında kolay ve anlaşılır cevaplar bulmaya çalışıyorum Kesin cennetliğim ben!
Çok şükür hamdolsun kriz teğet geçti ve o teğet geçen krizin dalga dalga yayılan zehri sonucu işsiz kalan bilmem kaç milyon kişiden biriyim Ama her şer bir hayırdır derler ya size gün doğdu işte
Bugün cevap bulmak istediğim soru neden aldatırız?
Aklınıza gelen cevapları kendi nedenlerinizi düşünün Artık yetmediği için eskisi gibi sevmediğimiz için sevişmediğimiz için çünkü o bir erkek olduğu için (huu huu orda kimse varmı kadınlar da feci aldatıyorlarda) zaten baştan beri istemediğimiz için daha iyisini bulduğumuz için
Uzun süredir görüşmediğimiz ama görüştüğümüzde kaldığımız yerden devam edebildiğimiz dostlarımız vardır hayatta B de benim için onlardan birisi Kendi çapında yakışıklı bir erkek (benden yakışıklı diyemem kendimle çelişemem ben çirkin erkeğinizim) Büyük bir sigorta bayisi Aynı zamanda ünlü bir avukat olan ablasının menajerliğini yapıyor Yoğun koşturmacasının arasında birer latte içecek fırsatımız oldu Uzun dönem bir kız arkadaşı var Bir dargın bir barışık liseden bu yana devam eden bir ilişkileri Aynı zamanda benim liseden bu yana arkadaşım ikisi de En büyük hayali oyuncu olmaktı öyle hatırlıyorum E’nin ve Türkiye’nin en ünlü konservaturarlarından Hacettepe Devlet Konservatuarı’nın sınavını ilk denemesinde kimseden yardım almadan kazandı Ama ilk senesinden sonra devam etmedi çünkü B kız arkadaşını kimseyle paylaşamıyordu E de erkek arkadaşını paylaşamıyordu paylaşmadığını zannediyordu ya da
Tam bana yeni tanıştığı bir dansçıdan bahsediyordu ki sorumu sordum; B sence neden aldatırız?
Bu ne şimdi panel mi düzenliyoruz? Zeplinle mi gideceğiz uçacak mıyız yoksa (Aramızda bir hikayedir ve beni her defasında güldürür) diye başka bir soruyla cevap verdi ve beni yine güldürdü B
Ama ısrarlıydım istediğimi alacaktım; sorumu yineledim Ya bırak şimdi söylesene neden aldatırız?
Bilmem doğanın kanunu olduğu için olabilirmi?
Nasıl yani?
Bir sürü kadın ve erkek olduğunu biliyoruz Biz birisine alıştıktan ve bağlandıktan sonra bizi alıştıran ve bağlayan herşeyinden sonra bir dönem geliyor; onun hiç görmediğin aslında sana çok uzak ve çoğunu kabul edemediğin yönleriyle tanışıyorsun Tabiki o da senin Bu durumda yapacak birkaç şeyin var En çabuk akla geleni ayrılmak Ama biraz aklın varsa köşede duran acil durumlar için sakladığın sabrını kullanıyorsun Karşılıklı böyle sürüp gidiyor Bu arada her ciddi hastalığın insanda bıraktığı izler gibi tutkunun ateşinin büyük kısmı kayboluyor Yerini birbirini uzun zamandır tanıdığın alışkanlığa bırakıyor Biriyle yeni bir ilişkiye girip herşeyi baştan almak yerine var olanı sürdürmeye çalışıyorsun ama insanın ne bedeni ne ruhu uzun süreli alışkanlıklara kendini bırakıp gidecek kadar monoton değil; en memur tipli adamınki bile
Bu bir nefeste söylediği ve benim de bilmeme rağmen çok açık ifade ettiği gerçekler B’yi bir anda fazla hafife aldığımı ve aslında doğru sorular sorulduğunda onun da diğerleri gibi çok sade ve etkileyici cevaplar verebileceğini gösterdi bana O doğru sorularımdan biraz daha kalmıştı şuralarda bir yerlerde
Anladım Hatta çok iyi anladım biraz daha açarsan hiç kabarcık kalmayacak hatta dedim
Devam etti
Bu sefer başlıyorsun bir arayışa Etrafına bakınıyorsun Aldatmak onun bunun şunun ve tabiki senin en büyük tabun Belli eder miyim? O yapsa ne hissederim yok yok olmaz gibisinden paranoyaların oluyor Ama bir kez başladın mı o da hayatındaki insan gibi bir alışkanlık haline geliyor Uzunca bir zaman aldatmak senin için önüne gelen (tabi zevkin dahilinde) herkesle yatıp kalkmak Gece çıkıp biriyle eve dönmek gün içinde tanıdığın ve sana ilgisini hissettiğin bir müşteriyle küçük bir kaçamak sporda tanıştığın küçük ama kalkık popolu hatunun telefonunu almak vs gibi
Bir süre sonra tüm bunlar da alışkanlık haline geliyor Yavaş yavaş bu konuda da olgunlaşıyorsun Sonra artık daha ötesi ilişkinin yanı sıra bir tane daha ancak sadece yatağı paylaştığın onun içinde aynı olduğunu bildiğin için dert etmediğin yeni bir ilişkin daha oluyor Ben buna “sevgili metresim” diyorum Ve bu döngü aynen böyle sürüp gidiyor
Lattemin sonuna nasıl ve ne zaman geldiğimi hatta içip içmediğimi bile hatırlamıyorum Çalışanlardan biri elinde küçük parçalara böldüğü tadımlık peynirli keklerden tadıp tadamayacağımızı soruyor Kahvelerin tekilası double espresso shot istiyoruz E bu konuşmanın üstüne en iyi o gider

Aslında hepimiz aldatmıyor muyuz? Bende içinizden bu yazıyı okuyup da kız arkadaşımı karımı kocamı aldatmadım hiç diyenlerinizdenim Kolay sorsam da cevabını soğukkanlılıkla dinlemiş olsam da aldatmadım Ama aklımdan çok kereler geçirdim tıpkı sizin gibi Bunun nedeni mayamızın bozuk olması ya da B’nin o erkeklerden “sevgili metresi”nin o kızlardan olması değil

İnsan olmamız Diğer canlılardan farklı olarak daha derin düşünebilmemiz olasılıkları değerlendirebilmemiz Benim için B’nin aldatması ve evli bir bayan arkadaşımın “Keşke falancayla evlenseydim/birlikte olsaydım Şimdikinden çok daha güzel bir hayatım olurdu” diye içinden geçirmesinin bir farkı yok İkisinde de aldatıyorsunuz Eğitimde teori ve pratiği kimse reddedebiliyormu? Konu aldatmak olduğunda da teori ve pratiğin ikisi de aynı yola çıkıyor
Yolda giderken aklıma her geldiğinde kahkahalarla güldüğüm ve B’nin en son kaçamağını öğrenen Enin onu affetmesine neden olan şiiri geliyor:
“Beni terk edersen;
Aktör olurum
Hayatında önemli bir faktör olurum
Liseyi dışardan bitirip doktor olurum
Doktor olamazsam da
Boksör olurum…

Beni terk edersen;
Mağdur olurum!
Bir kamu kuruluşunda memur olurum…”
İşe yaradığına inanamıyorum!!

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com