![]() |
Erkeklr Ne Hediye Alır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklr Ne Hediye Alır?Kupa Bardak : Ne fark ettim biliyo musun? Sadece bişiler yiyip içerken susuyosun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Body gömlek vs : Bak kızım aklını başına devşir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ayıcık Tavşancık vs : Ben senle evlenmiceme ve başkasıyla evlenmene de izin vermiceme göre ahada sana ayı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüzük: Hoop hemen öle celallenme kızım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İki kişilik bi Paris bileti : Şimdiye kadar böyle bişi alan olmamıştır (düşünün ben bile almadım yani ) Olursa tavsiyem şudur ki; kafasına sert bi cisimle vurun ve ayılmadan nikahı basın ![]() ![]() ![]() Mini Etek: Hiç bişi giymeyeceğine bari bunu giy topuklu ayakkabı : Ben sapık bi fetişistim ama çaktırmıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gözlük : Yüzünü komple kapatıcak bişi bulsam daha rahat edicem ama neyse ![]() ![]() ![]() çiçek:Ben bi öküzüm bi kıza ne alınır bilmiyorum kahvedeki arkadaşlara danıştım bi çiçek al yeter dediler |
![]() |
![]() |
|