![]() |
Erkeklerin Duymak İstemedikleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin Duymak İstemedikleriHepimiz biliyoruz ki uzun süren ilişkilerde zaman zaman iki tarafın da hoşuna gitmeyen konuları konuşmak gerekebiliyor ![]() ![]() Beraber oldurunuz erkekle uyum içinde süren bir ilişki arzuluyorsanız aşağıdaki konulara değinirken dikkatli olmanızda fayda var ![]() "Neyin yanlış gittiğini söyler misin?" Yardımcı olmaya çalıştığınızı biliyoruz ama bu çok yıpratıcı bir söylem ![]() ![]() ![]() Şunu deneyin: "Yapabileceğim bir şey olursa buradayım" deyin ve konuyu değiştirin ![]() ![]() "Benim hayatın seni hiç ilgilendirmiyor mu?" Sürüp giden dedikodular beraber olduğumuz erkekle iletişim kurmak için iyi bir yöntem sayılmaz ![]() ![]() ![]() "Kız arkadaşım bazen öyle sinsi oluyor ki benim hakkımda da konuşuyor mu diye merak ediyorum" diyor 29 yaşındaki Göksel iyisi mi kızsal konuları bir kenara bırakın ve ikinizi ilgilendiren şeyler anlatın ![]() "Şimdiye dek kaç kadınla beraber oldun?" Asla doğru cevabı olamayacak bir soru! "Eğer çok fazla kadınla beraber olduysam bu onu korkutur" diyor 29 yaşındaki Mehmet ![]() ![]() Bu küçük cinsel bilgiye ulaşmaya çalışmak yerine "Yatakta denemek istediğin ama bir türlü yapamadığın bir fanaaain var mı?'' diye sorabilirsiniz ![]() ![]() "Yarının ne olduğunu hatırlıyor musun peki?" Bu tip ani sorular erkekleri strese sokar ![]() ![]() Bu yüzden ona direkt bir hatırlatma yapın: "Sonunda bu şirketle görüşmeye gideceğim için çok heyecanlıyım" demeyi deneyebilirsiniz ![]() ![]() Erkekler konuşuyor: "Kadınların duymaktan nefret ettikleri ![]() ![]() ![]() "Bir seferinde eğlenceli olur düşüncesiyle bir kızı spor salonuna davet ettim ![]() ![]() "Söylenmeyenler bazen söylenenler kadar kötü olabilir ![]() ![]() "Kız arkadaşım her güneşlendiğinde güneş ışınlarının ne kadar zararlı olduğunu söylüyorum ![]() "Kavga sırasında 'Bu söylediğin çok saçma' dediğim zaman düşüncelerini önemsemediğimi sanıyor ve çok kızıyor ![]() "Bir seferinde bikini bölgesindeki tüyleri kalp şeklinde tıraş etmesini istemiştim ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|