![]() |
Babadan Oğluna Nasihat |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babadan Oğluna Nasihat"Bir erkeğin hayatının en önemli misyonlarından biri kendi türünün geleceğini oluşturacak nesilleri doğru biçimde yetiştirmektir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Bak evladım karından mantıklı bir hareket bekleme ![]() ![]() 2- Bak evladım sen sen ol karınla anan arasındaki bir rekabette taraf olma gün gelir ikisi anlaşır kabak senin başına patlar ![]() 3- Bak evladım sen sen ol evlenme; tut ki oldu bi eşşeklik en asından çocuk yapma hadi dedin şehvet kurbanıyız bari birden fazla yapma ![]() 4- Bak evladım kadın yapı itibariyle sinsidir ![]() ![]() 5- Bak evladım kadın avanak görüntüsü altında bir çakaldır ![]() ![]() 6- Bak evladım eger evlenirsen bilesin ki hayatının amacı karısının isteklerini karşılamaya endeksli mankurt beyinli köle zihniyetli idiyot herifin tekine dönersin ![]() 7- Bak evladım eğer bir gün karın bi dediğini itiraz etmeden kabul etmişse bunda iyi niyet arama ![]() ![]() ![]() 8- Bak evladım eğer karın sen yatağa girdiğin anda daha yalvarma ve aşağılanma diz boyu baldır boyu olmadan üzerine atlayıp seninle sevişmeyi istemişse bil ki sen daha sigaranı yakmadan kendini yeni bir yemek odası takımı almakla ilgili bir tartışmanın içinde bulacaksın ![]() 9- Bak evladım bir gün karın normalde senin istediğin bir yere senle gelmeyi hiç itirazsın kabul etmişse bil ki sen ne olduğunun farkına bile varmadan kendini en sevilmeyeninden bir akraba ziyaretinin ana kahramanı pozisyonunda bulacaksın ![]() 10- Bak evladım feminizm denen piikolojik harp unsuru gerçeklerin saptırılması için faşist militan kadınlar tarafından kurgulanmış yalanlardır ![]() ![]() ![]() ![]() 11- Bak evladım karının arkadaşlarıyla fazla yüzgöz olma ancak onların kocalarıyla belirli düzeyde ilişkini sürdür ![]() ![]() ![]() 12- Bak evladım bu nasihatlerimi tuttuğun halde bir gün karınla sorunlar yaşıyosan ve bu sorunlara rağmen neden hala ona tahhammül ettiğini sorguluyorsan fazla kasma sadece ilk nasihatimi hatırla ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|