![]() |
Erkeklerden Püf Noktaları Mutlaka Okuyun |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerden Püf Noktaları Mutlaka Okuyun1-) Yemekleri daima tencerenin icinden yiyin ![]() kiirletmemis olursunuz ![]() 2-) Asla sade pilav yapmayin ![]() tuttursaniz bile renginden anlasilmaz ![]() 3- ) Mutlaka soganli bir yemek yapacaksaniz asla sogana dokunmayin ![]() Ozellikle rendelediginizde elleriniz cok kotu kokuyor ![]() sogana ekmek tahtasiyla bes alti kez vurmayi deneyin, ayni isi gorur ![]() 4-) Patates kizartacaksaniz soydugunuz patatesleri asla yikamayin ![]() Kizgin aga attiginizda cok kotu patliyorlar ![]() 5-)Yemekler asla kendi baslarina hareket etmezler ![]() yaptiginiz tavuk kendi kendine kimildamaya basladiysa kurtlanmis demektir ![]() ![]() 6- ) Sebzeleri pisirdikce vitamin degerleri duser ![]() cig tuketin ![]() 7-) Karpuz tabaga koyulmamasi gereken! bir meyvedir ![]() ortasindan kasikla yiyebilirsiniz ![]() ![]() 8-)Buzdolabinin sebzelik olarak adlandirilan kismi yemeyi dusunmediginiz seylerin saklanmasi icin idealdir ![]() seyler nasil olsa bir sure sonra unutulur ![]() 9- ) Sebzeligin kapagini sikikapatirsaniz curuyen seylerin kokusu dolaba daha az yayilir ![]() 10-) Spagetti pakedini acmak icin pakedi ortasindan sikica kavrayin ve altini tum gucunuzle fayansa vurun ![]() yirtilacaktir ![]() almaya deger ![]() Ozellikle misafirlerin yaninda yaparsaniz tavsiye ediyorum ![]() daha guzel, bu size cok maco bir hava verir ![]() 11-)Sagda solda kulagima caliniyordu ![]() varmis ![]() ![]() niye kosturuyorum yillardir diye sinirlendim ![]() tane ![]() kirikligina ugradim biraz ![]() bildigimiz tencerenin plastigi ![]() ![]() birlikte bi ton plastik zimbirti daha cikti icinden ama bi ise yarayacaklarini sanmiyorum ![]() Neyse fisini taktim denemek icin bi tane sogan attim icine ![]() ne yapacak diye bekledim ![]() ![]() Paramparca etti birakti ![]() duruyo orda ![]() seyi bilgisayarima takmayi dusunuyorum ![]() ![]() Onun disinda tamamen para tuzagi ![]() |
![]() |
![]() |
|