![]() |
Erkekleri Anlamak Daha Zor! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkekleri Anlamak Daha Zor!Erkekleri anlamak daha zor! Erkekler aslında kadınları bal gibi anlarlar ama anlamamış gibi görünmek işlerine gelir ![]() ![]() ![]() Kadınlarsa, ya surat asar, ya çok konuşurken birden suskunlaşır ![]() ![]() ağlamaya başlar ![]() Kadın; karşısındaki erkek bu davranışlarının nedenini keşfetsin, böylelikle de ne demek istediğini anlasın ister ![]() Bunlar da genel olarak "birkaç başlık" altında toplanabilir: *Seyahate çıkalım ![]() *Eşyaların bazılarını yenileyelim ![]() *Alışverişe gidelim ![]() *Maç seyretmeye biraz ara versen ![]() *Bana biraz tatlı sözler söylesen ![]() "Özetlersek" durum budur! Ama ya erkekler??? Anla anlayabilirsen! Bilmece gibidirler ![]() Çünkü onlar bir şey söylerken, aslında o cümlenin temelinde bambaşka bir anlam yatıyordur ![]() Mesela; Kadın evi temizlemek için kendini adeta perişan ediyorsa, elinde toz bezi, bir o yana bir bu yana koşuşturuyor, elektrik süpürgesiyle akrobasi yapar gibi orayı burayı gar gar gar temizliyorsa adamın canına tak edebilir ![]() Ve de "Sevgilim, saatlerdir evi temizleyeceğim diye kendini çok yordun, hadi dinlen biraz ![]() Siz anlatırsınız da anlatırsınız ![]() ![]() sanılması için de periyodik olarak; "Çok ilginç sevgilim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Siz anlatırken, bir yandan da "Öyle di mi? ![]() ![]() ![]() sokuşturursunuz ya araya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Umarım dinliyormuş gibi yaptığımı fark etmiyorsun ![]() ![]() "Sevgiliiiimmm ![]() ![]() ![]() Çünkü zamanında hazırlanmış bir sofra Erkeğin mutluluk kaynağıdır ![]() Kapı çaldı, açtınız ![]() ![]() ![]() ![]() bir öpücük kondururken "Bütün gün deli gibi çalıştım ama aklımda hep sen vardın ![]() ![]() ![]() ![]() "Ayyy ne şekeeerrr ![]() ![]() ![]() ![]() "Başka bir İŞ" yüzünden geç gelmiş, bunu ört pas etmek için de köşedeki çiçekçi kadının "Al be abi şunları, at bi akşam paracığı da gideyim eve" demesi sonucu alınmış çiçekler olabilir ![]() Bir yere giderken, Ya da yeni bir kıyafet alırken çeşitli giysileri giyerek "Ona" gösterip "Bu mu? Yoksa bu mu? Peki ya bu? Şuna ne dersin?" dediğinizde, "O" size; "Bununla muhteşem oldun canım ![]() ![]() Genellikle erkeklerin cani pek tatlıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir yere gidiyorsunuz ama gideceğiniz adresi siz bilmiyorsunuz "O" size; "Merak etme ben biliyorum ![]() ![]() Hemen yüz ifadesine bakın ![]() Gözleri kararsız ve de huzursuz bir şekilde etrafa bakınıyorsa, bilin ki içinden şöyle diyor: "Ner'deyiz yav?! Resmen kaybolduk! Birine sorsam yanımdakine rezil olcam! N'apcam şimdi ben?!" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Evet sevgili beyleeer ![]() ![]() ![]() N'apcaz şimdi biz? Sizleri nasıl çöz'cez? Sözlerinizin altındaki gerçek anlamları nasıl bulup çıkar'caz? Biraz ip ucu istesek??? Biraz daha açık ve net olsanız? Olabilir mi? Her şeye rağmen sizleri seviyoruz ![]() |
![]() |
![]() |
|