![]() |
Erkek Dediğin Osmanli Gibi Olmalı... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkek Dediğin Osmanli Gibi Olmalı...ERKEK dediğin OSMANLI gibi olmalı ![]() ![]() ![]() kadın dediğin istanbul gibi olmalıysa erkek dediğin osmanlı gibi olmalı ![]() istanbulu ayakta tutacak gücü olmalı erkek dediğin osmanlı gibi olmalı insanlığın ilk işi Kur'an'ı öğrenmekken nedense işini değilde tersini takip etmeye başlıyorlar ![]() küçük yaşta bir cocuğun öğrenmesi gereken milli manevi değerler yerini ailenin küfürbaz ve düzenbazlık bağlarıyla yetişmesi cocukluğunu bir nevi ailenin yıkıcı iletişimine maruz kalmakta ![]() tabi bunun tam terside olabiliyor müslüman bir ailenin cocuğu olup papazların hayran kitlesi olan cocuklarda mevcut günümüzde ![]() ![]() ![]() çevremden örtülüler hakkında 10 yıllık bir gecmişin şikayetini duymaktayım örtülü kızlarımızın coğu acılmış anlam veremiyorum ![]() sakallılarda sakallarını demode olmuş diye doğramış ![]() daha düne kadar ülkemin 100de 99'u müslüman diye biliyorken şimdi müslümanların azınlık hakkı talep etmesini duyuyorum ![]() hergün bunun gibi insanların bıkmadan konuştuğu şikayet yaşamını dinlemekten yorulmuyorum ama çözüme yanaşmamalarına ya sabır diyorum ![]() ceddim ne büyük devletmiş ki islamın kadına verdiği değeri yaşamış ve yaşatmış ![]() kadın dediğin istanbul gibi olmalı ama istanbula sahip cıkabilecek bir osmanlı olmalı tokatını vurdumu dünya sallanmalı dünyayı sallayan o el istanbuluna yani kadınına sahip cıktığını düşünürsen islami ölçüde her gecen gün mutlu evlenen aileler mutsuzca yıkılıyor boşanma davaları en maksimum durumda bu yıl ![]() şimdi ailelerde tesettür defilesi diye bir fitne çıkmış kısaca diğer adı açılmak saçılmak çocuklarda teknolojik arkadaşlık paylaşımları erkeklerde sanal kumar karnavalı bu düzeni yıkacak bir osmanlı tokadı lazım dünyayı sallayacak işte durum bu ilk işimiz takip etmemiz gereken Kur'an olması gerekirken bakın neylerle meşguluz halbuki istanbuluna sahip cıkacak bir osmanlı cıkmayacakmı bir daha cıkması duasıyla inşaAllah kadın dediğin istanbul gibi olmalı erkekse osmanlı |
![]() |
![]() |
|