Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Erkekler Kahvehanesi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
dediğin, erkek, olmalı, osmanli

Erkek Dediğin Osmanli Gibi Olmalı...

Eski 07-12-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Erkek Dediğin Osmanli Gibi Olmalı...

ERKEK dediğin OSMANLI gibi olmalı

kadın dediğin istanbul gibi olmalıysa
erkek dediğin osmanlı gibi olmalı
istanbulu ayakta tutacak gücü olmalı
erkek dediğin osmanlı gibi olmalı

insanlığın ilk işi Kur'an'ı öğrenmekken nedense işini değilde tersini takip etmeye başlıyorlar
küçük yaşta bir cocuğun öğrenmesi gereken milli manevi değerler yerini ailenin küfürbaz ve düzenbazlık bağlarıyla yetişmesi cocukluğunu bir nevi ailenin yıkıcı iletişimine maruz kalmakta

tabi bunun tam terside olabiliyor müslüman bir ailenin cocuğu olup papazların hayran kitlesi olan cocuklarda mevcut günümüzde

çevremden örtülüler hakkında 10 yıllık bir gecmişin şikayetini duymaktayım örtülü kızlarımızın coğu acılmış anlam veremiyorum

sakallılarda sakallarını demode olmuş diye doğramış

daha düne kadar ülkemin 100de 99'u müslüman diye biliyorken şimdi müslümanların azınlık hakkı talep etmesini duyuyorum

hergün bunun gibi insanların bıkmadan konuştuğu şikayet yaşamını dinlemekten yorulmuyorum ama çözüme yanaşmamalarına ya sabır diyorum

ceddim ne büyük devletmiş ki islamın kadına verdiği değeri yaşamış ve yaşatmış

kadın dediğin istanbul gibi olmalı ama istanbula sahip cıkabilecek bir osmanlı olmalı
tokatını vurdumu dünya sallanmalı dünyayı sallayan o el istanbuluna yani kadınına sahip cıktığını düşünürsen islami ölçüde

her gecen gün mutlu evlenen aileler mutsuzca yıkılıyor boşanma davaları en maksimum durumda bu yıl

şimdi ailelerde tesettür defilesi diye bir fitne çıkmış kısaca diğer adı açılmak saçılmak

çocuklarda teknolojik arkadaşlık paylaşımları erkeklerde sanal kumar karnavalı
bu düzeni yıkacak bir osmanlı tokadı lazım dünyayı sallayacak

işte durum bu ilk işimiz takip etmemiz gereken Kur'an olması gerekirken bakın neylerle meşguluz

halbuki istanbuluna sahip cıkacak bir osmanlı cıkmayacakmı bir daha cıkması duasıyla inşaAllah

kadın dediğin istanbul gibi olmalı erkekse osmanlı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com