Erkekler Melek Olsaydı (: |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Erkekler Melek Olsaydı (:ErkekLer meLek oLsaydı (: Alıntıdır ![]() ![]() Bence erkekler melek hatta kanatları eksik olan meleklerdir niyetlerinde asla kötülük olmaz hep iyi düşünürler sadıktırlar asla küfür etmezler bakımlıdırlar hoşgörülüdürler kıskançlık etmezler?! Düşünüyorum da hakketen erkekler melek olsaydı ve kanatları olsaydı gökyüzünde binlerce erkek Düşünemiyorum bileeeeee Yerde gezinenler sokak başlarında millete yiyecekmiş gibi bakanlar yetmiyormuş gibi bir de gökyüzünde uçuşan erkeklerin olduğunu düşünürsek bu dünya çekilmezdi Erkekler kanatlı olsaydı ve uçsaydı bunlar olurdu Anlatayım Neden 1:Kimse göğüs dekoltesi giyemezdi yukardan biri gözetleyebilir ![]() Neden 2:Gökyüzünden her an başınıza balgam tükürük düşebilir Neden 3:Kronun biri gel üstüme sana bir tur attırayım diyebilir ![]() Neden 4:Kanat havası başlardı muhabbet aynen şöyle oğlum benim kanatlar çelik jantlı hadi ya kaça yaptırdın Neden 5:Pasaklı erkekler terden leş gibi koktuklarından her rüzgar estiğinde buram buram ayak kokusu ve ter kokusu çekerdik kanatlı olunca koku artacaktır Kısaca özetledim bence erkekler melek olmasın kanatları hiiiç olmasınnn! dip not: Kmse üstüne aLınmasın |
|
|
|