![]() |
Can Dündar..&Quot;Erkek Dediğin&Quot; |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Can Dündar..&Quot;Erkek Dediğin&Quot;can dündar ![]() ![]() ERKEK DEDİĞİN Seni elinin tersiyle değil avucunun içiyle kavrayacak ![]() ![]() Rahat olacaksın yanında, çok konuşmayacak, beynini didiklemeyecek ![]() İnce olacak; seni senin kadar düşünecek ![]() ![]() ![]() Adamın sinirini bozmayacak, cinlerini tepesine çıkarmayacak, sanki sen onun için varmışsın her ne zaman istese emrine amadeymişsin, o ne yaparsa yapsın her istediğinde yanında elinin altında olacakmışsın triplerine girmeyecek ![]() Sen ona sevgini hissettirdiğinde, sen ona kayıtsız şartsız aşıkmışsın gibi havalara girmeyecek ![]() Erkek dediğin ilgi gördüğünde ilgiyle, sevgi gördüğünde sevgiyle karşılık verecek ![]() Erkek dediğin, sen onun için kendine baktığında, sırf ona daha güzel görünmek için giyinip kuşandığında hiçbir şey olmamış gibi davranmayacak ![]() Ruhunu okşamasını bilecek ![]() ![]() ![]() Kayıtsız olmayacak senin bütün zarafetine karşı ![]() ![]() ![]() Ben aranmayı, çok aramayı sevmem demeyecek ![]() ![]() ![]() Erkek dediğinin, hissettiğiyle yaptığı şey arasında uçurum olmayacak ![]() ![]() ![]() Seviyorum deyip bir sonraki perdede kaçmayacak, özlüyorum diyorsa gelecek, kaybetmek istemiyorum diyorsa kaybetmeyecek ![]() Erkek dediğin askına sahip çıkacak ![]() ![]() ![]() ![]() Aşksız yatmayacak yatağa ve sen bunu bileceksin ![]() ![]() ![]() Erkek dediğin yakışıklı olacak, çekici olacak ama bundan çok daha öte bir şey ![]() ![]() ![]() Zeki olacak ![]() Kadının küçük yalanlara, bahanelere inanmayacağını, kendisini kendi gibi tanıdığını bilecek ![]() ![]() katmasını da ![]() Değerlerini bir anlık hevesler uğruna satmayacak ![]() Namussuzluğunu, ahlaksızlığını ancak ve ancak seninle yataktayken kullanacak ![]() Erkek dediğin önce sevecek ![]() Kendini sevmeyen erkekten kimseye hayır gelmez ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Erkek dediğin seni koruyacak,kuşatacak ![]() O nerede olursa olsun seni koruyacağını bileceksin ![]() Pısırık olmayacak erkek dediğin ![]() ![]() Seni sadece sen olduğun için sevecek ![]() ![]() Hem sevgilin, hem arkadaşın, hem dostun, hem baban, hem çocuğun olacak, huzurla bağrına basacaksın ![]() |
![]() |
![]() |
|