![]() |
İyi Ki Erkeğim Dedirten Kaç Neden Bulabiliriz |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İyi Ki Erkeğim Dedirten Kaç Neden Bulabilirizevet beyler iyiki erkeğim dedirten kaç neden bulabiliriz çok merak ediyorum geçen sene kızlar 10000 tane neden bulmak için çabalamışlardı bakalım erkekler kaç tane bulabilcek hadi azcık ben yazıyım Beş günlük bir tatil için minik bir çanta yeterlidir ![]() Her yere yanınızda gereksiz şeylerle dolu bir çanta götürmek zorunda kalmazsınız ![]() Biri sizi bir yere davet etmeyi unutursa hala arkadaşınız olabilir Soyadımız olduğu gibi kalır 10 dakikada traş olup, duş alıp hazırlanabilirsiniz ![]() Bir partide sizin kıyafetinizin aynını giyen biriyle tanışırsanız onunla hayat boyu arkadaş olabilirsiniz ![]() Çikolata sadece bir çeşit tatlıdır, kaçılması gereken bir güzel şey değil ![]() Diğer insanların duygularına çok önem vermeniz bizden beklenmez ![]() Sıcak bir günde gömleğinizi çıkartabilirsiniz Üç çift ayakkabı yeter de artar bile ![]() baba olabiliriz Pisuvarı Kullanabiliz * Menopoza Girme Derdimiz yOk ![]() * Tuvalate Gidipte Makyaj Tazelememiz icin bi Neden yOk Tuvaleti Anca Baska Amaclar icin Kullanırız * Bi Erkekle Dışarı Çıkarken Acaba Bana Hesap Odetirmi Diye Telasa Kapılmamıza Gerenk yOk Cunku Biz Odicez O Hesabı ( Bunu Bi Kız Söylediydi (İyi ki Erkeğim, Çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() hadi devam ettirin |
![]() |
![]() |
|