![]() |
Erkeklerin İzin Formu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erkeklerin İzin FormuErkeklerin İzin Formu DIŞARI ÇIKMA VE GEÇ DÖNME İZİN TALEP FORMU İzin Başvurusunda bulunan/koca/sevgili/erkek arkadaş adı: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşağıda belirtilen periyodda hayatımın en yüksek mertebesinde ilelebet yer alacak olan insandan izin rica ediyorum: Tarih: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzin isteğimin uygun görülmesi halinde burada resmen yemin billah ediyorum ki; sadece aşağıda belirtilen mekanlarda, belirtilen süre dahilinde bulunacağım ![]() ![]() ![]() İzin verilen alkol miktarı (tek) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzin verilen Mekanlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karşılaşılabilecek Dişiler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzin verilen Sarmısak Miktarı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben en alt seviyeden bir yaşam formu, hatta besin zincirinin en alt halkasıyım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() En bilinçli halimle (ki bu halim bile ilişkimizin en yüce olan tarafındaki ile karşılaştırılamaz) yemin ederim ki burada yazdıklarım doğrudur ![]() İmza – Erkek Arkadaş/Koca/Nişanlı: İzin talebi ONAYLANMIŞTIR / REDDEDİLMİŞTİR Benim koyduğum şartlar ve nihai karar tartışmaya ve her türlü yoruma kapalıdır ![]() ………………………………………………………………… …………… …………………………… Erkek Arkadaşım/Kocam/Nişanlım aşağıda belirtilen zamanda izinlidir: Tarih: Ayrılış Zamanı: Dönüş Zamanı: İMZA – Kız Arkadaş/Nişanlı/Eş: |
![]() |
![]() |
|