![]() |
Yalancııııııı Erkekler :) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yalancııııııı Erkekler :)Erkeklerin Kadınlara Söylediği Yalanlar Kadın ya da erkek olalım ilişkide en hassas olduğumuz nokta “dürüstlük” kuşkusuz ![]() ![]() ![]() Yalansız ilişkiyi herkes ister… ama kimse yalan söylemeden duramaz ![]() ![]() Sakın “ben söylemiyorum” demeyin…! Hepimiz… ![]() Peki her yalan zararlı mı? Her yalan yıpratır mı ilişkiyi? Ya pembe yalanlar ![]() ![]() Erkeklerin torbaları pembe yalanlar konusunda kadınlara nazaran biraz daha dolu ![]() ![]() Erkeklerin pembe yalan söylemek konusundaki en büyük savunması, “karşısındaki kadına kendini daha iyi hissettirmek için” söyledikleri… ![]() Bu cümleye “ayyy ne şekerrr !” diyecek kadınlar tanıdığımı söyleyebilirim ![]() ![]() Hangi Pembe Yalanları Söylüyor Erkekler…? Ve biz yalan olduğunu bile bile inanıyoruz…! “Ben mi ? Ders çalışmazdım ama sınıf birincisiydim… elbette sınıf başkanı hep ben seçilirdim… “En klasik yalanlardan sayılabilir ![]() ![]() ![]() Erkekler, kadınların onlar ile gurur duyuyor olmasını isterler ve eğer eksik olduklarını düşündükleri bir nokta olursa, bu konuda pembe bir yalan söylerler, kendilerince sorun çözülmüş olur ![]() “Elbette Arkadaşlarını Seviyorum…” Bir kadının 12 tane arkadaşı olduğunu farz edelim, erkek bunlardan 1 tanesi ile vakit geçirmekten hoşlanıyordur, bunun sebebi de o arkadaşının yuvarlak olan poposu olabilir ![]() Şaka bir yana, pek hoşlanmıyorlar erkekler sevgililerinin kız arkadaşları ile ![]() Bunun en büyük nedeni geriliyor olmaları olabilir ![]() ![]() “Kesinlikle Annemden Daha Güzel Yemek Pişiriyorsun…” Siz şehrin en ünlü mekanında aşçı olsanız dahi, annesinin yaptığı domatesli pilavın, imam bayıldının ve kıymalı böreğin tadını yakalamanız imkansız ![]() ![]() ![]() “Hayatıma Giren Kadınlar İçinde En İyi Seks Seninle Olan…” Burada aslında iki tane mesaj var ![]() ![]() Hey Bay Ego… Bu yalana artık hiçbir kadın inanmıyor ![]() ![]() “Haftasonu Eğitimde Olacağım ![]() ![]() İşte size ilişkiden sıkıldığının en önemli sinyallerinden biri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Yoo…! Kilo Almadın, Bence Gayet İyisin…” Şimdi bu cümle ile sevgilimiz bize iyilik mi etmiş oluyor yani ? Peki neden 2 ay sonra hayatım sen biraz kilo mu aldın diyip, 4 ay sonra terk ediliyoruz? “Elbette Hayat Müşterek ![]() ![]() Gözler önünde bir fotoğraf, karnı burnunda bir kadın, kadının karnında adamın eli… Dünyaya gelmesi yakın olan bebeği hissetmeye çalışıyor ![]() Zaman su gibi akıp geçiyor, gece yarısı uykusu bir ağlama sesi ile bölünüyor kadının ama adamda “tık” yok ![]() ![]() Yinede, bunlar pembe yalanlar… Gülüp geçmek lazım ![]() ![]() Unutmayalım… Biz de söylüyoruz… |
![]() |
![]() |
|